PEDOFIL ZVEZDA ŠOLAKOVIH MEDIJA! Danas promoviše osuđivanog glumca, DOBIJA PROSTOR ZBOG PODRŠKE OPOZICIJI!

Autor: M. ŽILOVIĆ

Vesti

10.05.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravosnažno osuđeni pedofil glumac Goran Jevtić, kome je zabranjen rad s maloletnicima, i dalje je jedna od zvezda medija Dragana Šolaka, bliskog Draganu Đilasu.

PEDOFIL ZVEZDA ŠOLAKOVIH MEDIJA! Danas promoviše osuđivanog glumca, DOBIJA PROSTOR ZBOG PODRŠKE OPOZICIJI!

Foto: Tanjug/T. VALIČ/printscreen

Naime, on je u tabloidu Danas dobio čitavu stranu za intervju, u kome je lamentirao nad zagađenjem planete, ne krijući simpatije prema srpskoj opozicionoj sceni.

- Gušimo se polako u svetu koji je sve veći bolesnik, dakle - kreni, promeni - rekao je Jevtić, jasno aludirajući na pokret koji je na parlamentarne izbore izašao na listi takozvane zelene koalicije.

Ovaj glumac je bio akter velike afere 2014, kada je optužen da je u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru napastvovao tada maloletnog Luku Krčedinca i zbog toga osuđen na deset meseci kućnog zatvora.

Dečak je rekao da mu je Jevtić upropastio život i da je morao da napusti fudbal i glumu.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

- Sklanjao sam se od drugara zato što je Sombor mala sredina, a onda su počela zadirkivanja i provokacije. Preko advokata i drugih glumaca pokušavao je da stupi u kontakt sa mnom. Bukvalno je bilo da napišem sumu da bih odustao od gonjenja. Rekao sam da me novac ne zanima jer ne bi mogao da zaleči moju patnju - rekao je Krčedinac svojevremeno u potresnoj ispovesti.

Bez obzira na sve, Jevtić i dalje dobija pozamašan prostor u Šolakovim medijima. Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring Transparentnost, za Srpski telegraf ističe da ovaj glumac treba da preispita svoje postupke, a da tek posle toga drugima drži predavanje.

- On je poslednji koji bi trebalo da drži moralne pridike bilo kome. On nije kredibilan sagovornik. Danas s takvim sagovornicima sam o sebi govori, mogu slobodno da zatvore redakciju - kaže Spasić.

Milenko Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, objašnjava za naš list da je Šolakov tabloid našao idealnog sagovornika i da su se potpuno ideološki poklopili.

- Oni su potpuno komplementarni, dišu i funkcionišu kao jedna celina, ja to nikako ne bih razdvajao. S druge strane, ja verujem da je on apsolutno nezadovoljan u svetu u kome živi, ali dokle god zakonske ili moralne norme budu sankcionisale svet u kome bi on želeo da živi on će živeti u ovakvom svetu - poručio je Jovanov.

Pet godina gledao monstruma u lice

Luka Krčedinac je posle presude Jevtiću medijima rekao da je razočaran:
- Dobio je deset meseci kućnog pritvora. Nisam mogao da verujem. Pet godina sam dolazio na suđenje i gledao monstruma u lice.

 

Licemerje: Lečiću presudili bez suda

Republika

Foto: printscreen

 

 

Šolakovi mediji, ali i neki od glumaca pokazali su licemerje kad je u pitanju Jevtić, s jedne, i Branislav Lečić, s druge strane. Naime, kada je 2014. osvanula informacija da je Jevtić izvršio nedozvoljene polne radnje nad tada maloletnim L. K., mnoge javne ličnosti su stale u njegovu odbranu.
Pisana je čak i peticija, a podršku su mu, između ostalih, dali Mirjana Karanović, Nataša Kandić, Andrej Nosov, Anđelika Simić, Marko Stojanović, Stanislava Koprivica i mnogi drugi, ali se oni, gle čuda, nisu oglašavali u slučaju optužbi za silovanje koje je na račun Lečića iznela glumica Danijela Štajnfeld.
Mada je Jevtić osuđen na deset meseci kućnog pritvora, a protiv njegovog starijeg kolege optužnica odbačena, Lečić je i dalje bio na stubu srama. Tako je Mirjana Karanović, bez obzira na nedokazane optužbe Štajnfeldove, rekla da joj veruje i da ne želi više da glumi zajedno s Lečićem, koga su krivim bez krivice proglasili i Milan Marić, Biljana Srbljanović, Bojana Maljević...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading