UDRUŽILE SE SRPKINJE I DETEKTIVI: Poligraf satera preljubnike u ćošak!

Autor:

Vesti

05.01.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekim ženama više nije dovoljno da im se partner zakune i na razne načine dokazuje da ih ne vara. Danas se za to angažuju stručnjaci.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stevan Đokić

Direktor "Kontra-Informativne Agencije DBA" Stevan Đokić, bivši privatni detektiv, otkriva za Republiku koji su to najčešći slučajevi u njegovoj agenciji.

MAŠINA NE GREŠI

On kaže da se često dešava da kod njega dolaze žene, ali i muškarci, sa svojim partnerima koji žele poligrafske dokaze da nisu žrtve preljube.

- Poligrafsko testiranje nam redovno traže za preljube. Često ljudi misle da mogu da slažu poligraf, ali to je nemoguće. Možete da slažete samo poligrafistu, ako on ne obraća dovoljno pažnje. U dosta slučajeva se desilo da oni dođu i da obavimo razgovor sa njima i objasnimo im kako sve funkcioniše, i da oni onda vide da im nema izlaza i priznaju sve.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sprečavanje tragedija

Osim u hvatanju preljubnika, Đokić i njegova agencija pomažu ženama i da se odbrane od sveprisutnog nasilja.

- Mi često radimo razne seminare samoodbrane za žene, ali ne na klasičan način gde se uče neki potezi iz borilačkih veština, već sa realnim situacijama, kada ih neko napadne na ulici, gde mogu da iskoriste ključeve, dezodorans, kišobran... Znači kako da odreaguju, ali u to uključujemo i psihologa, koji ih pripremi za suprotstavljanje nasilniku i da se ne skamene kada dođe do napada.

SAMOTESTIRANJE I ALIBI

Međutim, dešava se i da među tim lažljivcima ima i iskrenih muškaraca koji svojim damama nikako ne mogu da dokažu da su verni.

- Desi se da dođe muž sa ženom na poligraf i kaže: "Molim vas, stavite me na poligraf, ona mi ništa ne veruje" - otkriva Đokić.

Tu su i oni koji žele makar jedno veče da provedu sa društvom, ali ne mogu od ljubomornih partnerki.

- Muškarci nam traže da im napravimo alibi i kada nisu krivi. Jedan dečko nam se jednom obratio tražeći pomoć samo za jedno veče. Rekao nam je: "Idem sa društvom u grad, treba mi neko da me pokriva. Stvarno idem sa drugovima, ali mi ona ne veruje" - ističe naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Đokić u svojoj kancelariji

Spajanje potpunih stranaca

Malo fali pa da Đokića i kolege nazovemo i provodadžijama, jer nisu svi slučajevi usmereni na nalaženje prevaranata i na crna ljubavna iskustva.

- Jednom smo imali slučaj sa gospodinom iz Srbije koji nije mogao da izvadi pasoš i žene koja je u Italiji. On nju nije poznavao već ju je samo video na snimku kod kuma iz Italije, kada je ovaj bio na nekom slavlju. Nakon dugog i teškog rada mi smo ih spojili i oni su se venčali posle tri meseca - kroz osmeh priča naš sagovornik.

POMOĆ GREŠNIMA

Ma koliko da ima žena koje su sumnjičave bez razloga, neke od njih i treba da budu zabrinute jer preljuba uz pomoć stručnjaka može odlično da se sakrije i da njihovi partneri imaju alibi za svaku situaciju.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Jedan gospodin je tražio da mu napravimo alibi da je u jednom gradu u Vojvodini na poslovnom seminaru, ali je žena došla tamo i htela da ga iznenadi. Međutim, dok je ona tražila parking mi smo improvizovali i nakon nekoliko minuta je ubedili da je on sa kolegama na pauzi i da su otišli na izlet, pa ona nije htela da čeka, jer je bila u prolazu kroz taj grad. Tada je moglo svašta da se desi - navodi Đokić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading