UŽIVAĆEMO U PREDIVNOM USKRŠNJEM DANU, A ONDA SLEDI PREOKRET! Vremenska prognoza za 24. april!

Autor: Republika

Vesti

24.04.2022

04:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će biti najtopliji dan ove sedmice tokom kog ćemo uživati u temperaturama i do 27 stepeni u nekim krajevima, međutim u večernjim satima dolazi do promene.

UŽIVAĆEMO U PREDIVNOM USKRŠNJEM DANU, A ONDA SLEDI PREOKRET! Vremenska prognoza za 24. april!

Foto: Tanjug/Rade Prelić, Strahinja Aćimović

Red sunca, red kiše

Uskršnje jutro biće vedro i toplo s temperaturama koje će se ujutru kretatati od pet do 12 stepeni, a najviša dnevna od 20 do 27.

Reč je o najtoplijem danu u ovoj sedmici koji dugujemo prodoru vazduha sa Mediterana, međutim, naoblačenje sa zapada regiona stići će do naše zemlje posle podne.

Tokom većeg dela dana zadržaće se suvo vreme, a pljuskovi se krajem dana očekuju u Podrinju, Šumadiji i u Vojvodini. Uveče se i u severoistočnim krajevima očekuje prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, sa uslovima za lokalnu pojavu grada.

U ostalim predelima biće promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo. Vetar slab i umeren, posle podne na severu i zapadu, i u planinskim predelima jak, južni i jugozapadni

Upozorenje: Tokom noći na severu i zapadu novo naoblačenje sa kišom. Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 95%. Količina padavina ≥ 10 l/m u periodu do tri sata, verovatnoća 90%.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading