LJAJIĆU ISEČENA GLAVA: Na jakim lekovima protiv bolova, ne seća se nesreće

Autor:

Vesti

12.04.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SDPS je svestan, komunikativan, nije imao posebne zahteve, kažu lekari koji su dovezli Ljajića u drugu bolnicu.

LJAJIĆU ISEČENA GLAVA: Na jakim lekovima protiv bolova, ne seća se nesreće

Foto: ST/P. DIVAC

Rasim Ljajić, koji je teško povređen u nedelju u saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, na zahtev porodice prebačen je iz Niša na lečenje u Beograd. Oko pola jedan po podne, na nosilima, s isečenim licem i fiksiranim vratom, lider SDPS dovezen je u Klinički centar Srbije.

- On je hemodinamski-respiratorno stabilan, u dobrom je stanju, komunikativan je i svestan, nije mnogo govorio, ali nije imao i neke posebne zahteve. Sve je super, biće on dobro - rekao nam je jedan od članova saniteta koji je prevezao Ljajića iz Niša u Beograd.

Republika

Foto: Republika.rs

Automobil u kom je bio Rasim Ljajić

Moj stav

prof. dr Slavica Đukić Dejanović LEKAR

Rasim je zadobio teške telesne povrede, ali nije životno ugrožen. Oporavlja se, ali će njegovo stanje morati da se kontroliše i u budućnosti

BLIŽE PORODICI

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić juče je objasnio da je Ljajićeva supruga tokom posete tražila da se lečenje bivšeg ministra trgovine nastavi u Beogradu, gde će biti bliži porodici.

- Stanje je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedeljak je u redu, prima lekove protiv bolova - precizirao je Perišić.

Vučić i Lončar posetili lidera SDPS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je juče Ljajića, koji se nalazi u Urgentnom centru Srbije. Pored predsednika, bivšeg ministra obišao je i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Zbog saobraćajne nesreće koja se desila kod Ražnja na auto-putu Beograd-Niš pokrenuta je istraga, a iz aleksinačkog tužilaštva saopštili su da je uzrok nesreće nepoznat. Posle uviđaja naloženo je veštačenje automobila škoda superb. Tužilaštvo nije isključilo mogućnost učestvovanja drugog automobila u nesreći, te se očekuje da će ključne informacije o nesreći dati Ljajić. Prema rečima Tatjane Matić, ministarke trgovine koja je Ljajića prva posetila u bolnici, lider SDPS nije se sećao nesreće. Zbog toga, ali i zbog terapije kiseonikom, Ljajić nije bio u mogućnosti da da iskaz.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Rasim Ljajić

činjenice

saobraćajna nezgoda desila se oko 8.50 u blizini Ražnja

vozilo škoda superb kvatro sletelo je s kolovoza

prošlo kroz zaštitnu ogradu, nakon čega se prevrnulo

vozilom je upravljao Branko Gogić, koji je preminuo na licu mesta

naložena je obdukcija vozača, pokojnog Gogića

Zavod za sudsku medicinu u Nišu uradio je obdukciju Gogića

 

POVEZANE NESREĆE

Bivši direktor beogradske policije Marko Nicović juče je, komentarišući Ljajićevu nesreću, rekao da udes kod Ražnja treba posmatrati paralelno s tvrdnjama da je Muamer Zukorlić otrovan.

- Ako su Zukorlića otrovali, onda je i ova saobraćajka sumnjiva. To je onda drugi lider iz Sandžaka na kog je pokušan napad. Obojica (Zukorlić i Ljajić) dobro sarađuju s Beogradom, treba preispitati šta se dešava u pozadini političke tuče u Sandžaku - rekao je, između ostalog, Nicović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading