OBRENOVAC DOBIJA SJAJ MODERNOG EVROPSKOG GRADA

Autor: Republika

Vesti

23.03.2022

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Obrenovac dobija novi tržni centar, atletski stadion kao i akva park za odrasle.

OBRENOVAC DOBIJA SJAJ MODERNOG EVROPSKOG GRADA

Foto: Republika

Politikom Aleksandra Vuča koja je u prethodnom periodu donela finansijski preporod Srbije, Obrenovac je postao nezaobilazna tačka na mapi Srbije. Pored toga što je decenijama već energetska prestonica Srbije danas je to i automobilski centar naše države.

Autoput Miloš veliki i posebno moderna petlja na ulasku u Obrenovac povezala je naš grad sa ostatkom Srbije i Evrope. Bilo da želite na zapad ka Mađarskoj, Austriji i Nemačkoj bilo da hoćete put Grčke Turske i Bugarske to možete učiniti direktno autoputem iz Obrenovca.

Zajedničkim investicijama države i privatnih kompanija ulaz u Obrenovac obogaćen je dečijim akva parkom, novom banjskom Cevkom, bolnicom i tržnim centrom.

U narednom periodu očekuje nas izgradnja i rekonstrukcija hotela kao vredne privatne investicije kojoj se pridružuje već ovog proleća još jedan tržni centar pored već postojećeg. Do kraja sledeće godine država će uraditi novi atletski stadion sa veštačkim terenima za FK Radnički kao i veliki akva park za odrasle.

Kruna tog procesa bice uređenje Topolica naselja koje se nalazi na ulazu u Obrenovac čije će nove fasade parking plato i igralište za decu oplemeniti ulaz u Obrenovac.

Na taj način nas grad postaje istinski početak a ne kraj Beograda.

Jelica Grčić, najmlađa zamenica predsednika Skupštine u istoriji Obrenovca

Komentari (0)

Loading