OGLAS KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Izdaje grobno mesto, ali to nije sve - evo do kakvog haosa je došlo na groblju u Čačku

Autor:

Vesti

23.03.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sa da su Srbi svašta izdavali, od kuće, stanova, automobila i vikendica. Ali oglas jednog Čačanin, zbunio je mnoge.

OGLAS KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Izdaje grobno mesto, ali to nije sve - evo do kakvog haosa je došlo na groblju u Čačku

Foto: RINA

Na prvi pogled činilo se kao šala, međutim na jednom zidu pronašao se i natpis "izdajem grobno mesto", koji su prolaznici gledali u čudu. Iako je oglas na prvi pogled shvaćen pogrešno, vlasnik grobnog mesta Aleksandar otkrio je pravu priču oglasa.

Republika

Foto: RINA

Čačansko groblje

 

- Ja sam imao dva grobna mesta, kada sam se razveo moja bišva supruga se odrekla njenog dela, pa sam želeo da to mesto poklonim rođacima svojim što sam i učinio, jer su sve dažbine plaćene unapred nekoliko godina, a meni nisu potrebna dva mesta jer sam sam. Iako je čačansko groblje postalo tesno, mnogi su to spojili sa nekakvim vidom pribavljenja materijalne koristi, a priča je svavim drugačija - kazao je za RINU, Aleksandar iz Čačka, vlasnik dva grobna mesta.

Republika

Foto: RINA

Oglas koji je šokirao Čačane

 

Međutin, nakon što je se rešio i poklonio jednog grobnog mesta, nastao je novi problem. Bio siguran da će počivati na čačanskom groblju i tako podigao sebi nadgrobnu ploču, ali preko noći huligani su sve to uništili.

Republika

Foto: RINA

Čačansko groblje

 

- Još sam živ i plaćan dažbine za udržavanje grobnog mesta, do sada sam izdvojio preko 300 hiljada dinara, i šta sam dočekao da grupa pijanaca ili huligana, ploču koju sam podigao i skupo platio, unište i da se ne zna ko je, a preduzeće koje je zaduženo za održavanje i čuvanje se od toga ograđuje a sve uredno naplaćuju. Razočaran sam i jedino što mi preosaje da dignem ruke od svega i sebi obezdedim grobno mesto u Dragačevu gde je nepristupačno za hiligane i pijanice i gde ću moći sa mirom počivati - zaključio je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading