RODITELJI UČENIKA NASRNULI NA UČENICU?! Užas u Pazarskoj školi, oglasio se i direktor

Autor:

Vesti

19.03.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji učenika osmog razreda navodno su verbalno i fizički napali učenicu šestog razreda u dvorištu Osnovne škole “Ćamil Sijarić” u Novom Pazaru, nakon incidenta koji se, navodno, dogodio uzmeđu nje i njihovog sina.

RODITELJI UČENIKA NASRNULI NA UČENICU?! Užas u Pazarskoj školi, oglasio se i direktor

Foto: youtube.com/lenamarkovic996

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac i žena su došli da se obračunaju sa devojčicom jer je, navodno, oštetila jaknu njihovom sinu, prenosi “Sandžak danas”.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čuje se kako učenici upućuju pretnje i psovke. Žena joj se unosila u lice i vukla je za kosu.

Deca koja su se našla na licu mesta su im skretala pažnju da nemaju prava na takvo ponašanje i da bi problem umesto da detetom trebalo da reše sa njenim roditeljima, kada je, osim na nju, otac osmaka nasrnuo i na devojčicu koja joj je stala u zaštitu, nazivajući je pogrdnim imenima i vređajući je, da bi je u jednom trenutku i pljunuo.

Republika

Foto: Ilustracija:Profimedia

Devojčica/Ilustracija

Prema pisanju portala “Sandžak danas”, reč je o muškarcu A. K. iz Novog Pazara. On je saslušan nakon što je slučaj prijavljen policiji, a o nemilom događaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.

Iz OŠ “Ćamil Sijarić” žestoko su osudili ovakvo ponašanje.

Škola je obavestila nadležne institucije, policiju, socijanlu službu i školsku upravu. Jednoglasno smo osudili ovaj čin, svako mora da odgovara za svoja dela – istakao je Hajradin Selimović, direktor OŠ "Ćamil Sijarić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading