Aleksandri Lukić je potrebna naša POMOĆ: Dve godine se lečila od POGREŠNE bolesti, a sada su joj dani ODBROJANI! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.03.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri Lukić je potrebna novčana pomoć kako bi pobedila opaku bolest.

Aleksandri Lukić je potrebna naša POMOĆ: Dve godine se lečila od POGREŠNE bolesti, a sada su joj dani ODBROJANI! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Lukić se skoro dve godine bori sa opakom bolešću raka krvi, a nakon što je čak godinu i po dana lečena od pogrešne bolesti, Aleksandra sada mora da izdvoji za samo jednu dozu leka čak 7.000 evra.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Objava Aleksandre Lukić na Facebook-u

Aleksandra je potražila pomoć svih građana koji su u mogućnosti da izdvoje i da joj pošalju novac u što kraćem roku, obzirom da je ovo jako teška i brza bolest, kako bi preživela.

- Dragi prijatelji, potrebna mi je vaša pomoć! Ne znam koliko је ko upućen u moje stanje, odnosno da već skoro 2 godine vodim borbu sa opakom bolešću. U pitanju je rak krvi odnosno Grey zone limfom, koji je po svojoj prirodi vrlo agresivan i sklon mutaciji. Kako moja dijagnoza na početku bolesti nije dobro uspostavljena, lečena sam godinu i po dana od tumora koji nisam imala (Klasičnog Hockinovog limfoma) agresivnim hemioterapijama, zračenjem i nekim imunoterapijama, što је dovelo do toga da se tumor stalno uvećavao, da nije bilo odgovora na terapiju i da sam dovedena do toga da za mene nema više mogućnosti lečenja koje pokriva zdravstveno osiguranje, jer su svi izvori iscrpljeni.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Objava Aleksandre Lukić na Instagramu

- Sada je jedna od 2 opcije imunoterapija monoklonskim antitelom, odnosno lekom Keytruda za čiju mi je dozu potrebno 7 hiljada evra, na svakih 21 dan dokle god ima odgovora na terapiju. S toga vas molim ko god je u mogućnosti i želi da mi pomogne može to da učini uplatom na DINARSKI TEKUĆI RAČUN: 325-9300705475853-04 11i DEVIZNI (EUR) RAČUN: 325-9341703251360-66 SW1FT CODE: OTPVRS22 1BAN: R535325934170325136066 Pomoći ćete mi takođe ako samo podelite moju priču na vaše profile (ako možete na javno), kako bi što više ljudi videlo da mi je potrebna роmoć! Hvala vam svima unapred - napisala je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading