NAJNOVIJA PROGNOZA: SRBIJO, SPREMI SE ZA TOTALNI ŠOK U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI!

Autor: Republika

Vesti

30.12.2017

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnja noć u Srbiji biće vedra, sa slabim vetrom i temperaturom od 0 do 6 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sutrašnje jutro će biti mestimično slabog mraza i kratkotrajne magle, a tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije, samo će na severu tokom prepodneva biti umereno i potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. 

Jutarnja temperatura od minus 5 do 1 C, najviša dnevna od 6 do 12 C.


U Beogradu će veći deo dana biti pretežno sunčano i malo toplije, samo ujutro i pre podne biće umereno oblačno, ali će se zadržati suvo. 

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od minus 2 do 1 C, najviša dnevna oko 10 C. 

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u ponedeljak će biti pretežno sunčano i toplo, po podne na jugozapadu i severozapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima doći će do naoblačenja sa kišom. 

Od utorka do četvrtka pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično slaba kiša, na planinama sneg. Od petka suvo i toplije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading