Dobra vest za roditelje i ĐAKE: Od aprila BESPLATNA pripremna nastava za PRIJEMNI!

Autor:

Vesti

11.03.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz srpskog jezika, matematike, fizike, hemije i biologije u organizaciji Grada Kragujevca i Kancelarije za mlade i saradnji sa profesorima i studentima PMF-a i FILUM-a, za osmake kragujevačkih osnovnih škola biće održana u aprilu i maju.

Dobra vest za roditelje i ĐAKE: Od aprila BESPLATNA pripremna nastava za PRIJEMNI!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Đaci u školskoj učionici, ilustracija

Cilj programa je da se malim maturantima pomogne da se što bolje pripreme za polaganje prijemnog ispita, ali i da se smanje troškovi roditeljima koje imaju prilikom pripreme dece za upis u srednje škole.

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade već godinama u kontinuitetu organizuju ovaj vid pomoći đacima i roditeljima, a u saradnji sa profesorima i studentima Prirodno-matematičkog fakulteta i Filološko-umetničkog fakulteta. Prošle školske godine program je bio prilagođen pandemiji kovida-19 kada su učenici imali onlajn nastavu, prenosi Pressek.rs.

Ove godine nastava će se održati uživo i kroz program će proći 100 kragujevačkih osmaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading