EKSTREMNO BEZOBRAZNI! "Ekstrim intimo" nije ispunio obećanje, PUKLA BRUKA!

Autor:

Vesti

16.02.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati brend donjeg veša "Ekstrim intimo" iz Arilja i dalje nastavlja da vređa i diskriminiše žene.

EKSTREMNO BEZOBRAZNI! "Ekstrim intimo" nije ispunio obećanje, PUKLA BRUKA!

Foto: printscreen

Reklama za Ekstrim intimo

Naime, iako su je javno izvinili (pokazalo se samo zbog kritika javnosti) i još pre dve nedelje obećali da će napraviti i konfekcijske brojeve manje od S, odnosno veće od XL, da bi sve žene mogle da ponesu njihove modele, do danas ništa nisu uradili tim povodom.

Za to vreme, kampanja "Savršeno nesavršena", oko koje se podigla velika bura, nastavljena je punom parom.

Na društvenim mrežama pomenutog brenda sporna reklama je i dalje aktuelna uprkos negativnim reakcijama potrošača i javnosti.

I dok uredno nastavljaju s tom kampanjom, koja ponižava, pre svega, žene sa viškom kilograma, u njihovim radnjama ne mogu se naći veličine manje od 36 i veće od 44.

Priznali grešku, ali nastavljaju po svom

"Ekstrim intimno" se nakon skandala javno izvinio Bursaćevoj, ali su očiglednom nastavili po svome.

- Izvinite, pogrešili smo. Naš ton komunikacije nije bio u duhu našeg brenda, vrednosti koje propagiramo i zbog toga nam je iskreno žao. Želimo da se izvinimo svima, posebno Vanji. Znajte da ćemo se truditi da budemo što bolji, kako u komunikaciji tako i u ponudi - napisali su tada u objavi.

Podsetimo, pre nešto više od dve sedmice iz pomenute kompanije su, odgovarajući na kritike, poručili da ih je reakcija ljudi navela da urade ono što planiraju već neko vreme, da kreiraju donji veš manjih i većih veličina, te da obećavaju da će sve te veličine uskoro uvrstiti u ponudu.

Obećanje, pokazalo se, ludom radovanje...

Podsetimo, krajnje licemerje ove kompanije prva je otkrila i pokrenula javnu osudu di-džej i aktivistkinja Vanja Bursać. Ona je s kompanijom "Ekstrim intimo" ušla u prepisku, a na njenu stranu su stale mnoge poznate ličnosti.

Posebno nakon, u najmanju ruku, nekorektnih odgovora firme iz Arilja poput "ako ne možete ništa naći za sebe, kupite nešto nekom na poklon".

Vanju su podržali i mnogi muškarci, među kojima i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

U odgovoru na naša pitanja iz firme "Ekstrim intimo" navode da je projekat izrade manjih i većih veličina u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading