Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje i slaba kiša

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.02.2022

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas ujutru po kotlinama i visoravnima južne Srbije mestimično magla, tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje i slaba kiša

Foto: Photo by Olga Filonenko on Unsplash

Kasnije posle podne na krajnjem severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveče i u toku noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju. Najniža temperatura od -4 do 4, najviša od 12 do 17 stepeni.

U Beogradu ujutro na širem području grada slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 4, najvisa oko 15 stepeni. Krajem dana naoblačenje sa slabom, kratkotrajnom kišom uz pojačanje i skretanje vetra na severozapadni.

U Srbiji za vikend hladnije. Sutra oblačno, još ujutro u brdsko-planinskim predelima južne Srbije ponegde sa slabim snegom, u Vojvodini razvedravanje. U nedelju umereno do potpuno oblačno, na severu suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom, u kosavskom području vetrovito uz umeren i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni vetar.

Od ponedeljka do četvrtka promenljivo oblačno, toplije i uglavnom suvo, samo sredinom nedelje ponegde slaba kiša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading