ALEKSINA MAJKA NE ZNA DA JOJ JE SIN PRONAĐEN: Pokušava da dobije policiju, ali joj se niko ne javlja

Autor:

Vesti

09.02.2022

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdili su da je Aleksa Stanković, čiji je nestanak prijavljen 28. decembru 2021. godine u Policijskoj upravi u Kruševcu.

ALEKSINA MAJKA NE ZNA DA JOJ JE SIN PRONAĐEN: Pokušava da dobije policiju, ali joj se niko ne javlja

Foto: Printscreen

Aleksa Stanković nikad ranije nije odlazio od kuće

Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Njegova majka Olivera rekla je da je iz medija saznala da joj je sin pronađen.

- Verujte, pokušavam sve vreme da dobijem policiju. Niko mi se ne javlja. Znam koliko i vi - piše Blic.

Da podsetimo Aleksina majka je sve vreme verovala da joj je sin živ. Olivera je dok s etragalo za njenim sinom rekla da ne prođe dan da na brojčaniku ne ukuca broj njegovog telefona i ne nazove ga, ali uvek isti odgovor - "osoba koju ste pozvali je isključila mobilni telefon ili je privremeno nedostupna".

Osim što ga je zvala pisala mu je i poruke. Trzala se na svaki poziv sa nepoznatog broja, misleći da je on. Isto je i bilo i kad joj neko pokuca na vrata. Nije gubila nadu da je živ i da je dobro.

Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading