Pronađen Aleksa Stanković

Autor:

Vesti

09.02.2022

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Stanković iz Kruševca pronađen je živ i zdrav u Beogradu.

Pronađen Aleksa Stanković

Foto: Printscreen

Aleksa Stanković nikad ranije nije odlazio od kuće

Da podsetimo, Aleks Stankovićem (21) iz Kruševca nestao je 28.decembra 2021. godine. Poslednja infomacija koja se pojavila pre njegovog pronalaska je upravo da je viđen u Beogradu. 

Kako je pre nekoliko dana izvjavio Igor Jurić jedan vozač gradskog prevoza javio se sa navodima da je video mladića koji odgovori Aleksinom opisu.

- Moja koleginica koja vodi registar nestalih lica je u kontaktu sa majkom Alekse. Mi smo imali nekoliko informacija da je Aleksa viđen u Beogradu. Od vozača autobusa na liniji 70 dobili smo jedan vrlo konkretan opis da je on viđen - rekao je Jurić za Telegraf.

Nakon što se oglasio čovek koji tvrdi da ga je video u Grockoj i da je siguran da je to baš ovaj dečak, porodici se s istom informacijom javila i jedna žena.

Rekla je da ga je videla u prodavnici u Grockoj. Nešto je kupovao i potom je, kako tvrdi ta žena, otišao na autobusku stanicu i tu čekao prevoz. Policija tek treba da nam javi da li su išli tamo i šta su ustanovili - rekla je tada Aleksina majka Olivera.

Kako je navela, i vozač kamiona koji radi u Italiji i koji tvrdi da je baš Aleksu video u Grockoj, bio je spreman je da sarađuje sa policijom.

- Ne znam šta da mislim. Svesna sam da je Aleksa mogao i da promeni izgled do sad. Imao je dužu kosu i bradu pre nego što je nestao. Mogao je da se ošiša, da se presvuče, možda ga je sada teže i prepoznati.

Majka svaki dan očekuje njegov poziv

Ne prođe ni dan da majka Olivera na brojčaniku ne ukuca broj njegovog telefona i ne nazove ga, ali uvek isti odgovor - "osoba koju ste pozvali je isključila mobilni telefon ili je privremeno nedostupna".

Osim što ga zove, piše mu i poruke. Trgne se na svaki poziv sa nepoznatog broja, misli on je. Isto je i kad joj neko pokuca na vrata, iako joj retko ko dolazi. Jedno je dobro, ne gubi nadu da je živ, da je dobro. Jedino joj je to ostalo, s obzirom da nema nikakav trag - ni do dobrog, a ni do one loše strane priče.

Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Ostavio joj je i poruku na kompjuteru da ide u inostranstvo da radi, da mu ta firma za koju je radio nudi posao, smeštaj vizu, da mu je sve obezbeđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radenko

09.02.2022 18:41

Kakav neodgovoran mladić. Javi se majci da zna da si živ i da si dobro.