MAJKA NA TELEVIZIJI PREPOZNALA SINA, A ONDA URADILA DNK TEST: Po prvi put otkrila šta se pre 40 godina dešavalo u porodilištu

Autor:

Vesti

28.01.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađan saznao da je usvojen kada se oženio i stvorio svoju porodicu. To mu nije dalo mira, pa je krenuo u potragu za biološkom majkom.

MAJKA NA TELEVIZIJI PREPOZNALA SINA, A ONDA URADILA DNK TEST: Po prvi put otkrila šta se pre 40 godina dešavalo u porodilištu

Foto: RINA

Bebe u porodilištu

Afera "Nestale bebe“ ne stišava se od sedamdesetih godina prošlog veka, a u septembru prošle godine, razrešili su se prvi slučajevi sumnje na krađu tek rođenih beba između pedesetih i osamdesetih godina prošlog veka u tadašnjoj Jugoslaviji.

Potvrđen je jedan slučaj krađe beba iz Porodilišta u Kruševcu 1981.godine, a radi se o slučaju Mlađana Radivojevića, čija je biološka majka danas pozvana iz policije u Kruševcu.

Mlađan je saznao da je usvojen, kada je odrastao i osnovao svoju porodicu, a rečeno mu je da ga je majka ostavila u porodilištu. To saznanje nije mu dalo mira, krenuo je da traga za istinom, a kada je hteo da sazna ime biološke majke, ispostavilo se da ta osoba ne postoji.

Zatim se obratio za pomoć članu Vladine komisije za istraživanje nestalih beba Radiši Pavloviću, a ubrzo se pojavio i u medijima.

To pojavljivanje na televiziji dovelo ga je do biološke majke, koja je gledajući emisiju, primetila da liči na njenog supruga i starijeg sina. Zatim se javila kako bi se odradio DNK test, koji je utvrdio da je Mlađan njen sin otet u kruševačkom porodilištu odmah nakon rođenja.

Četiri meseca se čekalo da reaguju tužilaštvo i policija, a tek danas je Milica Milivojević po nalogu Osnovnog tužilaštva u Kruševcu dala izjavu o tome šta se to desilo u martu 1981. godine u kruševačkom porodilištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Pepsi

29.01.2022 02:46

Tu lopovsku bagru u porodilištima treba uništiti.

Odgovori 56 9
Lola

29.01.2022 10:32

Kad me neko pita zasto se ne vakcinisem ja se setim koji sve monstrumi nose bele mantile i kazem, neka hvala, kad mi odzvoni kraj utakmice ja odoh Bogu na istinu, ali ovakvima u ruke... Ne bih hvala. I Mengele je bio lekar i ove au sotone. Nema goreg odo ovoga sto su radili. Sve im se vratilo po zasluzi!

Odgovori 40 10
Vladimir

29.01.2022 11:08

"a rečeno mu je da ga je majka ostavila u porodilištu" Zašto mislite da ovo nije istina? On je tražio i našao majku a ona sve dok on nije dao DNK nije bila zainteresovana. Ko je otac deteta? Njega nigde ne pominju? Majka zatrudni sa komšijom, muž kaže ne vraćaj se kući sa detetom, ona ostavi dete u bolnici a da ne pukne bruka ostavi lažne podatke. Da li je moguće da se tako desilo?

Odgovori 3 61
bibi

29.01.2022 11:42

@Vladimir - Pa da je tako, zašto bi se majka uopšte javila kada ga je videla i prepoznala na TV-u?

Odgovori 32 5