U LESKOVAČKOM PORODILIŠTU ROĐENE DVE MRTVE BEBE: Jedna porodilja priznala da je zanemarivala simptome kovida i da se lečila na svoju ruku

Autor:

Vesti

28.01.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednja dana u leskovačkoj Opštoj bolnici rođene su dve mrtve bebe, a za život jedne porodilje i njenog novorođenčeta se vodila bitka za život.

U LESKOVAČKOM PORODILIŠTU ROĐENE DVE MRTVE BEBE: Jedna porodilja priznala da je zanemarivala simptome kovida i da se lečila na svoju ruku

Foto: Tanjug/AP

Direktor ove zdravstvene ustanove Nebojša Dimitrijević kaže za Kurir da je naložena obdukcija obe mrtvorođene bebe.

- Majka koja je u sredu rodila mrtvorođenče priznala je da je pre desetak dana imala simptome kovida i visoku temperaturu, ali da nije otišla na pregled ginekologu i da se lečila na svoju ruku. Svaka trudnica kod koje se ustanovi kovid u kasnoj trudnoći mi je istog trenutka šaljemo za Niš. Nažalost, ova žena je priznala nakon porođaja - ističe Dimitrijević.

Jutros je u leskovačkom porodilištu rođeno još jedno mrtvorođenče, a za drugo se vodila prava bitka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bolnica

- U pitanju je majka koja se zatrudnela veštačkom oplodnjom i to embrionom koji je bio star 12 godina. Srećom, sve se, što se nje tiče, završilo dobro. Dobro su i majka i beba - dodaje Dimitrijević.

Dimitrijević tvrdi da su sva tri porođaja vodili jako iskusni ginekolozi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading