"DRAGIŠA MIŠOVIĆ" OD DANAS PONOVO U KOVID SISTEMU! Otežan rad u ovoj bolnici! SKORO 200 LEKARA I SESTARA ZARAŽENO!

Autor:

Vesti

28.01.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro 200 sestara i lekara Kliničko-bolničkog centra (KBC) "Dr Dragiša Mišović" nalazi se na bolovanju zbog zaraze korona virusom.

"DRAGIŠA MIŠOVIĆ" OD DANAS PONOVO U KOVID SISTEMU! Otežan rad u ovoj bolnici! SKORO 200 LEKARA I SESTARA ZARAŽENO!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Zamenik direktora te ustanove Predrag Savić izjavio je da niko od njih nije hospitalizovan, ali da to "jako otežava proces rada u bolnici".

Savić je rekao da je blok B Kliničkog centra od danas ponovo u kovid sistemu, pet nedelja nakon što je cela bolnica izašla iz tog sistema.

On je kazao da je jedan kontigent pacijenata već pristigao u KBC i ocenio da će i ostatak bolnice, sudeći po trenutnoj epidemiološkoj slici u državi, morati da pređe u kovid sistem.

- Pokušaćemo da radimo u dualnom režimu. Hirurgija, urologija, deo interne medicine, uz ginekologiju koja sve vreme radi u jednom dualnom režimu, pedijatriju koja nije izlazila iz kovida, ostale grane će pokušati da rade uz ovaj deo bolnice koji je u kovid režimu - izjavio je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading