"NEKA GOSPOD OZDRAVI SVE OBOLELE"! Zahvalnica patrijarha Porfirija svima koji su se molili za njegovo zdravlje!

Autor:

Vesti

24.01.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarh Porfirije na Instagramu poslao poruku kojom se zahvalio Bogu i svima koji su se molili za njegovo ozdravljenje od korone, i pomolio se da Gospod ozdravi sve koji boluju od ove bolesti.

"NEKA GOSPOD OZDRAVI SVE OBOLELE"! Zahvalnica patrijarha Porfirija svima koji su se molili za njegovo zdravlje!

Foto: printskrin

- Blagodarim Bogu i Svetiteljima Njegovim na molitvenom posredovanju koje me je oporavilo od infekcije virusom korona - napisao je patrijarh Porfirije i dodao:

 

- Blagodarim ocima, braći i sestrama u Hristu koji su se molili za zdravlje svih nas i starali za naš brz oporavak. Neka Gospod ozdravi sve koji boluju i ukrepi sve koji ih leče, neka svima podari mir i radost u Duhu Svetom - da se tako okrepljeni saberemo u Hramu Svetog Save na dan njegovog sveštenog spomena, 27. januara kako bismo toržestveno proslavili našeg Prvog Arhiepiskopa i Prosvetitelja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bepa

24.01.2022 21:20

Господе наш Боже, клањамо се пред Тобом у ријечима захвалности! Ти си наш Отац, Створитељ свега живог, а ми смо Твоје слуге! Кажемо вам хвала за све великодушне поклоне које доносите у наше животе! Ти си наша снага, Ти си наш ослонац, Ти си воља и непоколебљиви дух у нама! Хвала ти на храни коју нам дајеш из дана у дан, хвала ти на заштити од непријатеља и недаћа! Хвала ти, Господе, што си нам дао живот и што си остао са нама, што помажеш у тешким данима наших живота! Опрости нам наше гријехе, очисти наша срца од мржње, сачувај чистоту наших душа и не дај да изгубимо снагу, да идемо духовним путем до краја овоземаљских дана! Само Ти једини, Господе, можеш нас сакрити од свих невоља и дати бољи живот у вечности! Захваљујемо Ти, Боже, за породицу која нам служи као подршка на земљи, за вјерне пријатеље и за све благослове које си нам дао на овој земљи! Хвалит ћемо Те заувијек! Ти си наше срце, Ти си наша љубав! Прихватите искрене ријечи захвалности и никада нас не остављајте, Оче наш! Амен. Амен. Амен