IZVADILI SU MI ORGANE DA BI MI SPASILI ŽIVU GLAVU: Bolna priča Katarine iz Valjeva, nakon ovoga mnogi će promeniti navike (FOTO)

Autor:

Vesti

18.01.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak u solarijum pomaže devojkama da izgledaju lepše i atraktivnije, međutim, činjenica je da taj tretman u dobroj meri može da izazove velike zdravstvene probleme

IZVADILI SU MI ORGANE DA BI MI SPASILI ŽIVU GLAVU: Bolna priča Katarine iz Valjeva, nakon ovoga mnogi će promeniti navike (FOTO)

Foto: Instagram/ cocovic_katarina

Koliko to može opasno da bude, najbolje govori primer devojke iz Valjeva, Katarine Čočović, supruge i majke dvojice dečaka, koja danas ima 35 godine, od čega se od malignog melanoma leči već šest godina.

U emotivnoj objavi na Instagramu, ona je kroz svoj lični primer, upozorila sve devojke šta konstantni odlazak u solarijum donosi za sobom.

- Zbog svojevremeno lične čežnje za preplanulim tenom, omogućila sam sebi tretmane:

1. neznani broj hirurških operacija uz odstranjivanje pojedinih organa.
2. doživotnu terapiju jednom mesečno na IORS-u Beograd.
3. status invalidskog penzionera u svojoj tridesetidrugoj godini života.
4. sprovođenje tri puta GAMA noža.
5. tronedeljnjni svakodnevni odlazak na X nož.

 

 

- Zapravo sam odlazeći u solarijum i izlagajući se štetnim UV zracima ( period od 11h-16h ) obezbedila sebi 6 godina ful „aranžman“ zvani MALIGNI MELANOM (IV faza)

Ukoliko vam je primamljiv ovaj aranžman izvolite u solarijum, ali ja danas da mogu avansno bih odabrala „aranžman“ BEO TEN i DEBELI HLAD, ali sam zakasnila za FRST MINUT ponudu - napisala je Katarina u objavi na društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading