ARKANOV SIN U TAJNOSTI DOŠAO U SRBIJU: Ne želi da se zna šta radi ovde

Autor:

Vesti

17.01.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Željka Ražnatovića Arkana, Nikola Martinović (39), vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju, a u subotu je tajno bio na pomenu svom ocu, ubijenom pre 22 godine u beogradskom hotelu „Interkontinental”.

ARKANOV SIN U TAJNOSTI DOŠAO U SRBIJU: Ne želi da se zna šta radi ovde

Foto: Privatna arhiva

Nikola Martinović

Nikola se u Srbiji oženio ćerkom biznismena Obrada Sikimića (63), nekadašnjeg vlasnika privrednog društva „Dajners klab internešenal Beograd d.o.o”, koji je uhapšen 2018. zbog sumnje da je sa saradnicima oštetio firmu iz Zagreba za 20.000.000 evra, otkriva Objektiv.

– Nikola je godinama živeo u Los Anđelesu sa majkom Natalijom, Arkanovom prvom ženom, bratom blizancem Vojinom i sestrama Mašom i Milenom. Svi su tamo završili fakultete i retko su dolazili u Srbiju. Prvi put Nikola je bio na pomenu ocu 2015. godine. Tada je na pomenu bila prisutna i Svetlana Ceca Ražnatović, kao i njena deca iz braka sa Arkanom, Veljko i Anastasija – kaže za Objektiv odlično obavešten izvor.

Republika

Foto: AP Archive/printskrin

Željko Ražnatović Arkan

 

U međuvremenu, Nikola je počeo da se zabavlja sa Kaćom Sikimić, koja je mlađa od njega desetak godina, a u aprilu 2019. su dobili i ćerkicu.

Nikola živi sa suprugom i ćerkicom u njenom stanu na Vračaru, a nedaleko odatle ima svoj stan koji mu je ostao od bake Slavke, Arkanove majke. Radi za jednu američku kompaniju i dobro zarađuje. Međutim, on ne želi da se zna da je u Srbiji, pa maksimalno izbegava medije – navodi naš sagovornik.

 Zanimljivo je da danas nijedno od četvoro Arkanove dece iz braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović. Vojin, Nikola, Milena i Maša se prezivaju Martinović. 

(Republika/Objektiv)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
kiki

18.01.2022 18:53

Nece ocevo prezime a hoce ocevu imovinu. Divna neka deca.