KILOMETARSKI REDOVI ISPRED KOVID AMBULANTI: Građani pod temperaturom na debelom minusu stoje satima za pregled (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

11.01.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima su gužve i redovi ispred beogradskih kovid ambulanti, ali jutrošnja slika ispred ambulante u Zemunu je tužna i zabrinjavajuća.

KILOMETARSKI REDOVI ISPRED KOVID AMBULANTI: Građani pod temperaturom na debelom minusu stoje satima za pregled (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Po ciči zimi, temperaturama ispod nule, tačnije jedan stepen ispod nule, koliko je bilo po zvaničnim informacijama RHMZ u 9 sati, ljudi čekaju u redu napolju, koji broji siguro više od 50 ljudi.

Bolesni, neki sigurno i pod temperaturom...

Red se od ulaza u kovid ambulantu proteže sve do prve raskrsnice. I da se uzme u obzir razmak, red je veliki na mrazu, a pritom napolju i dalje pada sneg.

Gužve ispred kovid ambulanti su počele odmah nakon Nove godine.

Kako nam je ranije rekao direktor Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković Palilula", redovi za dve godine nikada nisu bili ovoliki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Podsetimo, prema jučerašnjim podacima objavljenim u 15 časova u Srbiji je korona potvrđena kod 8.949 osoba, a krajem prošle nedelje, tačnije 6. janura, oborili smo rekord za ove dve godine kada smo imali 9.122 pozitivna testa u roku od 24 sata.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

12.01.2022 11:06

U mom gradu ispred kovid ambulante je postavljen vojni šator kao čekaonica. Kovid pacijenti ne smeju da se nalaze u čekaonicama sa ostalim pacijentima.