ĐACI OD PONEDELJKA PRELAZE NA ONLAJN NASTAVU: Ministar Ružić saopštio preventivne mere zbog pogoršanja epidemiološke situacije

Autor:

Vesti

06.01.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da je na sednici Tima za škole zbog pogoršanja epidemiološke situacije preventivno predviđeno da nastava u srednjim školama u Vojvodini, koja počinje u ponedeljak, bude onlajn.

ĐACI OD PONEDELJKA PRELAZE NA ONLAJN NASTAVU: Ministar Ružić saopštio preventivne mere zbog pogoršanja epidemiološke situacije

Foto: ST/V. LUKIĆ/

Ružić je dodao da je na sledećoj sednici Tima za škole, koja je planirana za 13. januar, biti razmatrano kako će početi drugo polugodište za učenike u ostalim delovima Srbije, gde inače počinje 24. januara, prenosi Pink.

Na pitanje da li postoji mogućnost da i tamo nastava počne onlajn, Ružić je rekao da nijedan scenario ne bi trebalo isključiti, ali da je najbolje da đaci fizički idu u školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading