UŽASNE REČI UPUĆENE PORODICI MARKOVIĆ IZ NIŠA: Ko vas je terao da pravite šestoro dece

Autor: Republika

Vesti

03.01.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj suprug je jedinac i priželjkivao je da ima veliku porodicu. Ja takođe smatram da je bolje imati više dece, da sutra, kad nas ne bude bilo više, mogu da se oslone jedni na druge, rekla je Malina

UŽASNE REČI UPUĆENE PORODICI MARKOVIĆ IZ NIŠA: Ko vas je terao da pravite šestoro dece

Foto: Youtube/printscreen/Photo Studio Knight

Malina (47) i Nebojša Marković (50) iz niškog naselja Duvanište, koji imaju šestoro dece, navode da su još na venčanju planirali veliku porodicu i da su im deca najveće blago.

- Moj suprug je jedinac i priželjkivao je da ima veliku porodicu. Ja takođe smatram da je bolje imati više dece, da sutra, kad nas ne bude bilo više, mogu da se oslone jedni na druge - rekla je Malina Marković za agenciju Beta.

Nebojša Marković je kazao da mu se događalo da čuje "ko vam je kriv što imate šestoro dece", ili "niko vas nije terao da imate toliku decu".

- Osude su dolazile pri tom od ljudi koji nisu imali decu, ili imali jedno dete. Naša porodica je naše bogatstvo, tu zajedno proslavljamo najsrećnije događaje, kao dečje rođendane, ali i rešavamo zajednički sve probleme - rekao je Nebojša.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Markovići su izjavili su da su prolazili kroz teške periode, naročito dok su im deca - Filip (24), Kristina (23), Jana (19), Luka (18), Dimitrije (16) i Iva (9) bila mala, ali da nikad nisu klonuli duhom.

Nebojša je rekao da je, da bi dopunio kućni budžet, pre 20 godina počeo u slobodno vreme da uređuje dvorišta i radi najrazličitije majstorske i građevinske poslove.

- U slobodno vreme sam stalno u nekom poslu, bilo da je to košenje trave i žive ograde, ili popravljanje i postavljanje nadstrešnica. Uspeo sam da kupim mnoge alate i opremu pa sam sebi olakšao posao, ali i mogu mnogo više da uradim. Najstariji sin mi takođe vrlo često pomaže, pa zajedno više posla možemo da uradimo - izjavio je Nebojša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sale

23.02.2022 20:45

Svaka Vam cast! Postovanje... Ps: Ja zamalo da imam petoro dece, al nazalost imam samo dva sina! Samo napred i nemojte da se osvr ete na okolinu..Zivite za Vas !!! SVAKO DOBRO !!! 🤩