LEPA NOVOGODIŠNJA AKCIJA DOMA KULTURE KNJAŽEVAC: Počela podela paketića mališanima! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.12.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na adresu Doma kulture u Knjaževcu pristiglo je 1 360 čestitki mališana koji su učestvovali na likovnom konkursu ove ustanove. Likovni konkurs pod nazivom “Čestitku dostavi, paketić nabavi” ima za cilj da ulepša novogodišnje praznike knjaževačkim mališanima. A da bi sve to bilo još lepše, tu su i zaposleni ove ustanove koji su, prerušeni u Deda Mrazeve, paketiće dostavili deci na kućne adrese.

LEPA NOVOGODIŠNJA AKCIJA DOMA KULTURE KNJAŽEVAC: Počela podela paketića mališanima! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Početku slanja paketića u Domu kulture prisustvovao je i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić. 

- Mi ne priređujemo glamurozne koncerte, nemamo efektne vatromete za Novu godinu. Ovo je lepa akcija, gde je 1 360 naših mališana, zahvaljujući svojoj kreativnosti, napravilo i dostavilo čestitke. Želimo im dobro zdravlje, porodičnu sreću I da uživaju u svom gradu, koji je najlepši grad u Srbiji -rekao je ovim povodom Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Paketići 2022. godine

 

Svim učesnicima konkursa zahvalila je Dragana Janković, direktorka Doma kulture. 

“Prošle godine na konkurs “Čestitku pošalji, slatkiš nabavi” odazvalo se petsto trideset petoro dece. Ove godine taj broj je veći. Nama je veliko zadovoljstvo što su deca bila raspoložena da učestvuju na našem konkursu”, rekla je Dragana Janković, direktorka Doma kulture. 

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda, odnosno, čestitka pobednica koja je ujedno i oficijelna čestitka Doma kulture jeste čestitka Anje Pešić, učenice drugog razreda O.Š. “Vuk Karadžić”. U kategoriji od tri do šest godina pobednik je predškolac Minja Marković iz vrtića “Crvenkapa”.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading