PREKO 4.000 RAZLOGA ZA RADOST: Tradicionalna novogodišnja akcija dodele paketića Kompanije "Dunav osiguranje"

Autor:

Vesti

24.12.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U godini koja je donela oporavak društva pogođenog globalnom pandemijom, Kompanija „Dunav osiguranje“ naročito se trudila da zaštiti ono što je najvrednije i odgovornim ponašanjem doprinese stvaranju lepšeg i zdravijeg okruženja. Svake godine uoči novogodišnjih i božićnih praznika, u „Dunav osiguranju“ tradicionalno se pripremaju pokloni za mališane iz brojnih ustanova za nezbrinutu decu, udruženja i centara za socijalno staranje, specijalizovanih bolnica za dečije bolesti, škola i prihvatilišta. Kako bismo i ove godine nastavili da širimo dečiju radost, u sklopu novogodišnje akcije, mališanima širom zemlje biće podeljeno preko 4.100 slatkih darova, koji će na taj način stići do dece iz najudaljenijih mesta.

PREKO 4.000 RAZLOGA ZA RADOST: Tradicionalna novogodišnja akcija dodele paketića Kompanije "Dunav osiguranje"

Foto: Promo

„Akcijom dodele paketića nastavljamo da širimo dobra dela, po kojima je naša kompanija oduvek poznata. Na taj način, želimo da mališanima ulepšamo praznično raspoloženje i donesemo osmehe onima kojima postajemo Prijatelj od detinjstva“, istakao je Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav“, i dodao da je ova akcija samo je jedan od vidova podrške koja se tokom godine sprovodi kroz mnogobrojne aktivnosti Kompanije. Podržavajući projekte namenjene obrazovanju, sportu, umetnosti i razvoju talenata, ulaganjem u najmlađe, kao i brigom o zaposlenima, nastavljena je misija odgovornosti koju Kompanija sprovodi od svog nastanka.

Prijatelj od detinjstva

Kroz projekte podrške namenjene deci, kao što je „Prijatelј od detinjstva“, Kompanija je brojnim ulaganjima podržala najmlađe u svim aspektima njihovog odrastanja. Tako smo tokom 2021. godine podržali regionalnu manifestaciju Sportske igre mladih, najveću smotru amaterskog sporta za decu i omladinu u Evropi, dok smo mladim sportistima dali vetar u leđa u brojnim sportovima: fudbal, košarka, rukomet, atletika, vaterpolo, odbojka. Nije izostala ni podrška umetnosti, pa smo u želji da ohrabrimo mlade kreativce obezbedili sredstva kojima smo podržali likovni konkurs OŠ „Miodrag Matić“, jedine škole u Srbiji koju pohađaju deca sa cerebralnom paralizom. Tako smo pored renoviranja ove škole dali vetar u leđa mladim umetnicima s posebnim potrebama.    

Podrška ugroženim porodicama i stvaranje humanijih uslova za život

Kroz višegodišnje partnerstvo Kompanije „Dunav“ i projekta „Radna akcija s Tamarom“, do sada je renovirano oko 11.200 kvadrata životnog prostora, dok više od 600 dece živi u daleko kvalitetnijim uslovima. Pored toga što je naša kompanija u ovogodišnjem serijalu pomogla porodicama sa područja enklava na Kosovu i Metohiji darujući domaćinstva polisama životnog osiguranja, donacijom od dva miliona dinara priključili smo se i projektu renoviranja dečijih institucija. Zahvaljujući našoj donaciji, renovirano je Izdvojeno odeljenje Muzičke škole „Stevan Hristić“ u selu Korminjane, u Kosovskoj Kamenici, a 180 đaka prvi put je dobilo grejanje, nove učionice i lepše uslove za školovanje. 

Republika

Foto: Promo

 

 

Bebi paketi za 13 porodilišta i radost novog života

Slaveći svoj Dan, Kompanija je bebama širom zemlje poželela dobrodošlicu tako što je roditelje darovala vrednim poklonima i gratis polisom stipendijskog osiguranja za decu u vrednosti od 500 evra. Na taj način, 59 beba je od rođenja dobilo donaciju od skoro četiri miliona dinara, a Kompanija osmehe onih kojima postaje prijatelj od rođenja.

Radost novog života delimo zajedno sa našim zaposlenima i srećni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu i svim bebama koje su ove godine rođene i u našoj kući. Pored toga što je naša kompanija bogatija za 69 beba, zaposleni u našoj kući dobijaju i novčanu pomoć, kako bi prvi dani sa bebom prošli bezbrižno.

Posvećenost društvenoj zajednici i onima zbog kojih smo tu, potvrdu ima i kroz brojna priznanja koja je naša kompanija tokom godine dobila za brigu o klijentima i podršku društvenom aktivizmu. Nagrada za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“, omiljeni brend „Moj izbor“, priznanje klijenata „Miljenik potrošača“ i „Đorđe Vajfert“ za doprinos lokalnoj zajednici – samo su neka od priznanja  kojima Kompanija „Dunav“ potvrđuje misiju odgovornosti od svog nastanka. Ponosni smo što pomažemo društvu u kojem poslujemo i tako zajednici vraćamo  deo onoga što nam je podarila kroz poverenje koje nam poklanja.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading