Uz premijum dizel nema zime za „dizelaše“: G-Drive dizel - neizostavni saveznik na putu tokom predstojećih meseci

Autor: Republika

Vesti

21.12.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona je zimskih godišnjih odmora, a planinske destinacije postaju omiljena odredišta za sve ljubitelje zimskih čarolija.

Uz premijum dizel nema zime za „dizelaše“: G-Drive dizel  -  neizostavni saveznik na putu tokom predstojećih meseci

Foto: NIS

Pored lepih stvari koje zima donosi, sneg koji je ovih dana obeleo planinske predele predstavlja i poslednji podsetnik za vozače pred polazak na omiljeno zimsko odredište da je potrebno dobro se pripremiti kako bi i u zimskim uslovima automobil nastavio da služi pouzdano, a vožnja bila bezbedna.

Ovo je posebno važno za automobile koji nisu garažirani, te su tokom zimskih meseci izloženi mrazu i izrazito niskim temperaturama.

Poznato je da su dizel automobili osetljivi na hladnoću, zbog čega su vozači istih neretko u neprilici, jer motor automobila najčešće ne može da startuje u trenucima kada najviše žure. Kompanija NIS posvećeno je radila na iznalaženju rešenja za ovaj problem.

Naime, NIS je u domaćoj Rafineriji nafte Pančevo razvio zimsko G-Drive dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama, obogaćeno kompleksom aditiva poslednje generacije, koji doprinose optimalnom radu motora na temperaturama do minus 30 stepeni. Zimsko premijum gorivo NIS-a obezbeđuje efikasnije sagorevanje, pouzdan start na niskim temperaturama, ali i veću snagu i stabilniji rad motora.

G-Drive dizel gorivo predstavlja izbor odgovornih vozača, i zato svratite do NIS Petrol ili GAZPROM benzinske stanice, napunite rezervoar i uverite se u brojne benefite NIS-ovog premijum goriva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading