Snežna avantura za celu porodicu

Autor: Republika

Vesti

17.12.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno ste isplanirali zimovanje, deca jedva čekaju da nauče da skijaju, a pošto ništa ne prepuštate slučaju, svakako ćete za sebe i svoju porodicu obezbediti Putno zdravstveno osiguranje.

Snežna avantura za celu porodicu

Foto: Promo

Triglav osiguranje

Odavno ste isplanirali zimovanje, deca jedva čekaju da nauče da skijaju, a pošto ništa ne prepuštate slučaju, svakako ćete za sebe i svoju porodicu obezbediti Putno zdravstveno osiguranje.

Planinska kućica u poznatom evropskom skijalištu je već rezervisana. Jedva čekate šetnje kroz prelepe šumske krajolike, a o skijanju da i ne govorimo. Vama letovanje ne znači skoro ništa, ali zimovanje se ne može i ne sme propustiti. Dečijoj sreći nema kraja. Već su odabrali svu opremu, maštaju o grudvanju u prirodi, biraju igrice koje će poneti i sa nestrpljenjem čekaju da počnete sa pakovanjem.

Biće to nezaboravna avantura, a samo nekoliko nedelja deli Vas od putovanja. Stalno ćete biti na čistom, hladnom vazduhu, pa će opuštanje uz ukusnu večeru, šalu i smeh predstavljati dodatni užitak. Pošto ste pasionirani skijaš i volite da osvajate i malo opasnije vrhove, svakako ćete posetiti neku od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o. ili partnersku turističku agenciju kako biste ugovorili polisu Putnog-zdravstvenog osiguranja sa pokrićem za skijanje, a koja štiti od nezgoda, bolesti i nepredviđenih neprijatnosti. Ako imate mnogo obaveza i malo vremena, sve se može rešiti i sa nekoliko klikova na e.Triglav portalu. Na taj način ostvarićete i 20% popusta.

Za sedmodnevno porodično putovanje sa sumom osiguranja od 30.000 evra, uz dopunsko pokriće za slučaj bolesti COVID-19 i uključen ski rizik, premija osiguranja iznosi 5.500 dinara, odnosno 4.400 dinara, uz popust za onlajn kupovinu. Izaberite Triglav putno osiguranje i, bez limita i ograničenja za ugovoreni ski rizik, uživajte i na stazi i van nje! Jer, Triglav polisa vredi više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading