Kompanija Sport Vision osvojila dve eCommerce nagrade

Autor:

Vesti

16.12.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sport Vision proglašen je za najbolju kompaniju na polju eCommerca za 2021. godinu, odlučeno je na dodeli „Hot Spot eCommerce Awards 2021“ u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije. Kompanija Sport Vision pobedila je u čak dve kategorije „Najbolja onlajn prodavnica sportske opreme“ i „Najreprezentativniji onlajn maloprodajni lanac“.

Kompanija Sport Vision osvojila dve eCommerce nagrade

Foto: Promo

- Prethodnih godina smo se trudili da u svakom segmentu poslovanja dajemo svoj maksimum, da na profesionalan i inovativan način zadovoljimo sve potrebe potrošača - istakla je rukovodilac ecommerca Srbije kompanije Sport Vision Smiljana Ćelić.

Ona je dodala da su osvojene nagrade dokaz da Sport Vision ide u pravom smeru i da su potrošači prepoznali efikasnost  i uslugu koju kompanija pruža.

Kompaniju Sport Vision karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja i od svog osnivanja je tržišno orijentisana sa prepoznatljivim brendovima. Brzo reagovanje na tržišne zahteve i profesionalni odnos prema potrošačima i partnerima, čine Sport Vision kompanijom kojoj se veruje. Kompanija se konstatno prilagođava zahtevima tržišta i uspešno odgovara na potrebe svojih potrošača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading