NEKOLIKO HILJADA NOVOGODIŠNJIH ARANŽMANA ZA GRČKU DOVEDENO U PITANJE! Od vikenda obavezan PCR i za VAKCINISANE I NEVAKCINISANE!

Autor:

Vesti

15.12.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije vesti o korona merama uznemirile su sve koji nameravaju da putuju širom Evrope.

NEKOLIKO HILJADA NOVOGODIŠNJIH ARANŽMANA ZA GRČKU DOVEDENO U PITANJE! Od vikenda obavezan PCR i za VAKCINISANE I NEVAKCINISANE!

Foto: Republika

Velika Britanija, Amerika, Grčka i još neke države uvele su, od nedelje 19. decembra, počev od 6 ujutru da će svi koji žele da uđu u ove zemlju morati da imaju negativan PCR test ne stariji od 48 sati.

Pravila važe za sve turiste, pa i za srpske državljane, za sve koji putuju u Grčku, navodi Blumberg. Mere se odnosi i na vakcinisane i na nevakcinisane putnike, što znači da je PCR test obavezan bez obzira na to da li ste primili vakcinu, ili ne.

Hiljade putnika koji su nameravali da novogodišne praznike provedu u Grčkoj su u nedoumici da li uopšte da putuju jer PCR test košta 9.000 dinara, što u pojedinim slučajevima premašuje i cenu aranžmana!

Ovim povodom Miloš Jovović, direktor jedne agencije, za Kurir potvrđuje da su nove vesti veoma neprijatne, ali navodi da nema nameru da svoje putnike uvodi u bilo kakve rizike.

- Da, tačno je, upravo smo saznali iz medija, da su poslednje mere slične kao s početka korona krize. Pojedine zemlje su već to uvele, a među njima i Grčka. Čini se da sve kreće ispočetka, a dolazi taman pred katolički Božić. Klijenti koji idu autobusom nemaju novac da placaju PCR 9.000 dinara jer je to ponekad skuplje od njihovog aranžmana - navodi Jovović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading