DEVOJČICI OD 12 GODINA SLAO BLJUVOTINE: Raskrinkan još jedan pedofil (38), krio se iza navodne rođake! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

14.12.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatna Fejsbuk grupa "Stop Pedofiliji SP" razotkrila je jednog pedofila koji se krio iza profila ženske osobe

DEVOJČICI OD 12 GODINA SLAO BLJUVOTINE: Raskrinkan još jedan pedofil (38), krio se iza navodne rođake! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Stop Pedofiliji SP

Muškarac (38) je sa lažnog profila slao eksplicitne poruke i sadržaje devojčici od 12 godina, iza kog se sa druge strane krila ekipa koja pedofile razotkriva.

Kako se upecao na mamac, pedofil je nastavio svesno da se dopisuje misleći da je sa druge strane devojčica starosti 12 godina, pa joj je nudio seksualne odnose i slao joj porno snimke. Rekao je da je on čika od 38 godina i da to ništa ne smeta.

- Ovo je primer. Dotični je naleteo na našu diverziju devojčice, ali to nije shvatio. Osoba nam je slala i zabranjen sadržaj sa decom - napisali su administratori grupe " Stop Pedofiliji SP" i apelovali na roditelje da povremeno pregledaju prijatelje svoje dece na mrežama jer su, kako kažu, ovakvi bolesnici među decom.

Pedofil je "dete" je sve vreme ubeđivao da ne treba da kaže roditeljima ništa, a kulminacija je bila kada joj je poslao eksplicitne sadržaje sa devojčicom istog uzrasta, dakle 12 godina.

 

Roditelji, obratite pažnju sa kime komunicira vaše dete na internetu, jer kao što se po priloženome vidi, iza lažnih profila mogu da vrebaju i pedofili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading