ŠEŠELJ BIO AGENT MUSLIMANA! Lider radikala napao Milomira Marića, stigao žestok odgovor

Autor:

Vesti

12.12.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiji u Sarajevu prijavljivao sve dobrotvore iz Beograda, uključujući Dobricu Ćosića, pa i mene, kaže zvezda Hepi televizije.

ŠEŠELJ BIO AGENT MUSLIMANA! Lider radikala napao Milomira Marića, stigao žestok odgovor

Foto: printscreen/TV Happy

Dvojica dugogodišnjih prijatelja Vojislav Šešelj i Milomir Marić žestoko su se pokačili!

NEMA VEĆEG LAŽOVA

Povod je bilo gostovanje predsednika Srpske radikalne stranke na televiziji Pink, gde je u jutarnjem programu, kao gost Jovane Jeremić, isprozivao urednika Hepija, koji ga je svojevremeno optužio da radi za jednu stranu obaveštajnu službu. Marić mu je preko našeg lista uzvratio još težom optužbom - da je radio za muslimansku policiju dok je bio asistent profesora na Sarajevskom univerzitetu.

- Od Marića nema većeg živog lažova među živim Srbima. On je sikofant, antički mitski junak koji je samo lagao, lagao, lagao... Smejem se na pomen njegovog imena jer mi je, na izvestan način, drag i otrpi sve što mu kažem. Nisam mu dirao porodicu i ne bih to nikad ni po cenu života, ali njega razvaljujem. Njega volim ovako da razvalim - rekao je Vojislav Šešelj.

On je potom rekao da je Marića upoznao dok je služio vojsku u Sarajevu.

- Ja ga znam iz Duge (nekadašnji nedeljnik, prim. aut.), kad je bio novinar-potrčko. Trebalo je da dođe na sastanak na fakultet kad je dolazio Hamdija Pozderac (politički funkcioner), kad su se sa mnom obračunavali, poslao ga je Kovač, glavni urednik Duge, i s Marićem se Pozderac prethodno veče našao u hotelu "Evropa", čašćavao ga tamo, istrošio se i Marić sutradan nije došao - optužio je Šešelj.

Republika

Foto: youtube.com/printskrin

Vojislav Šešelj i Milomir Marić

 

URNISAO NAŠ NAROD

Urednik Hepi televizije je juče za Srpski telegraf žestoko odgovorio na prozivke lidera radikala.

- Priznajem da me je Šešelj pobedio. Da su građani Srbije poverovali u moju istinu da kao mladići treba da uđemo u Evropsku uniji, sad bismo bili uvaženi narod i niko o nama ne bi govorio kao o zločincima koji su počinili genocid. Međutim, Srbi su očigledno više verovali u Šešeljeve laži i gde god ih je branio morali su da beže na traktorima, sa zavežljajima. To je jedina istina i laž između mene i Šešelja. Da se nije desila tragedija našeg naroda, to bi bila obična šovinistička farsa i intelektualno zavitlavanje. Verujem da je i Šešelju žao kakvu je nesreću napravio našem narodu ukoliko je uopšte Srbin - rekao nam je Marić.

On je potvrdio da je budućeg lidera SRS upoznao dok je služio vojsku u Sarajevu i da su se tada družili.

- Viđali smo se u hotelu "Evropa" i Šešelj je jednom prilikom rekao da će, kad dođe na vlast, zabraniti muziku u kafanama. Prvi put sam se štrecnuo i odlučio da ga se čuvam. Posle je izašla knjiga svih agenata tajne policije u Sarajevu, gde je bilo Šešeljevo ime i potpis. Izgleda da je prijavljivao muslimanskoj policiji sve svoje dobrotvore iz Beograda sa Dobricom Ćosićem na čelu i mnogim znanim i neznanim, uključujući i mene - kaže Marić.

 

Nek dokaže da lažem

Urednik Hepija napominje da je Šešelj negirao da je bio policijski agent, tvrdio da je sve izmišljotina.

- Ako nisam u pravu, neka to i dokaže. Bolje mu je da zaćuti jer mogu da kažem još ponešto o njemu, ali ja se na njega ne ljutim.

Cinkario i svoje studente

Marić dodaje da su ga jednom na Baščaršiji, dok je kupovao burek, spopali Šešeljevi studenti.

- Rekli su mi: "Kako možete da se družite sa našim asistentom jer šta god mi kažemo on nas prijavljuje policiji!" Zato sam počeo da ga izbegavam i kao vojnik nisam otišao na nekakav njegov obračun sa velikim vezirima tamnog vilajeta u Bosni. Inače, već su tada hteli da me šalju na granicu jer sam čitao Dedijerovu knjigu o Titu. To je bilo opasno vreme i za civile, a kamoli za vojnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milutin

12.12.2021 21:28

A za koga špijunira ovaj marić

Karlobag Karlovac Virovitica

13.12.2021 14:16

Možda Marić špijunira za CIU BIU FSB BND ali nije bio nikada "komunjara" (ili sekretar SKJ na fakultetu) kao što je bio veliki radikal kome smeta da nosi kokardu (jer mu cepa košulju).A osim toga šta nije tačno što je rekao za Šešelja?Gde je on bio tu trava ne raste za Srbe.

Odgovori 13 6