Nova poslovnica Triglav osiguranja: Savremena dimenzija poslovanja

Autor: Republika

Vesti

09.12.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Širenje mreže prodajnih mesta jedan je od ključnih segmenata poslovanja Triglav osiguranja u Srbiji. Otvaranjem novih prodajnih mesta želimo da pojačamo svest ljudi o neophodnosti korišćenja usluga industrije osiguranja. Istovremeno povećavamo dostupnost naših usluga klijentima.

Nova poslovnica Triglav osiguranja: Savremena dimenzija poslovanja

Foto: Promo/Triglav osiguranje

Otvaranje filijale u naselju Beograd na vodi, ulica Hercegovačka 19, održaće se u ponedeljak, 13. decembra 2021. godine. U ovoj luksuznoj ekspozituri opremljenoj tehnologijom poslednje generacije biće uveden moderan sistem poslovanja koji, pored ostalog, podrazumeva i uštedu vremena.

Republika

Foto: Promo

Triglav osiguranje otvara novu filijalu u naselju Beograd na vodi

Klijenti će u prijatnoj atmosferi moći da dobiju informacije o određenim pogodnostima, trenutnim akcijama i ostalim aktuelnostima i izaberu polisu koja u potpunosti zadovoljava njihove potrebe.

- Svaka prilika da proširimo mrežu poslovnica Triglav osiguranja za nas predstavlja veliko zadovoljstvo. Posebno smo ponosni na novu, ekskluzivnu filijalu koju otvaramo na lokaciji kakva je Beograd na vodi, u kojoj će klijenti u opuštenoj atmosferi moći da zaključe željenu polisu i posavetuju se o svim pitanjima u vezi sa osiguranjem. Ovaj prestižni urbani kompleks promoviše nov koncept življenja i nudi obilje sadržaja za kvalitetan svakodnevni život - od šetališta, tržnog centra, značajne gastronomske ponude, raznih vrsta zdravstvenih i uslužnih delatnosti, do osiguranja koje će biti dostupno od sledeće nedelje - istakao je Dragan Marković, predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja a.d.o.Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading