ČEKA SE PET SATI! U ovim delovima Srbije radovi, gužva na granici

Autor: Republika

Vesti

08.12.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automoto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima u graničnim prelazima navodi da teretna vozila čekaju na Batrovcima pet sati, na Šidu dva sata, a na Gradini sat i po.

ČEKA SE PET SATI! U ovim delovima Srbije radovi, gužva na granici

Foto: Tanjug

AMS S upozorava vozače na hladno vreme i zimske uslove za vožnju.

U nižim predelima vozače očekuju mestimično vlažni kolovozi, dok na putevima u planinskim područjima treba računati sa ugaženim snegom na putu, poručuje AMS.


U izveštaju navode da se danas do 16 časova izvode radovi na demontaži starih i montaži novih portalnih tabli obaveštenja na postojećim portalima kroz grad Beograd i to ispred mosta Gazela i petlje Medaković, u smeru Beograd-Niš, a ispred petlje Konjarnik u smeru Niš-Beograd.
Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

 



Radovi će izvode u pokretu i saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Izmenjen je režim saobraćaja na deonici petlja Žednik - petlja Bačka Topola zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake u smeru Subotica - Novi Sad. Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu preusmeren je u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera i odvija se dvosmerno.

Do 10. decembra izvode se radovi na zaštitnoj odbojnoj ogradi u srednjem pojasu, na deonici petlja Pećinci - petlja Šimanovci, u smeru Batrovci - Beograd. U toku radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading