MOŽE LI BIZARNIJE! U Somboru "okitili" umrlice (FOTO)

Autor:

Vesti

07.12.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznična euforija uveliko je stigla, pa se tako počelo i sa postavljanjem rasvete u gradovima širom Srbije. Svi se trude da svaka ulica izgleda što lepše i da se oseti duh praznika. Međutim, u Somboru je došlo do ozbiljnog propusta, pa su radnici Javnog komunalnog preduzeća "Zelenilo" okačili svećice na drveće na kojem su zakačene umrlice.

MOŽE LI BIZARNIJE! U Somboru "okitili" umrlice (FOTO)

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Ukoliko vas put navede u Sombor i tokom dana prošetate ovim gradom, mogli biste da vidite kako su najprometnije ulice okičene, kako je sve uredno i skockano. Ali kada padne mrak, i kada se upale lampice, može se videti ozbiljan propust.

Da li nepažnjom radnika koji postavljaju ukrase, ili iz nekog drugog razloga, ali na drveću ispred Gradske kuće je postavljena novogodišnja rasveta, što na prvi pogled zaista lepo izgleda. Međutim, kada se malo bolje pogleda, lako je uočiti da su praznične lampice postavljene preko umrlica koje se od ranije nalaze tu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zan.Klod.Vla.Dan (@vlad4__)

Preko dana to i nije toliko uočljivo, ali kada se uveče upali rasveta i novogodišnji ukrasi zasvetle preko lica preminulih to izgleda bizarno.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading