NOVOGODIŠNJI POPUST I AKCIJA U SIMPU

Autor: Republika

Vesti

06.12.2021

09:57

Praznici stižu i idealno je vreme za kupovinu nameštaja. Novogodišnja čarolija u vašem domu biće potpuna uz moderan i udoban SIMPO nameštaj, zato iskoristite novogodišnji popust od -20% za gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman.

NOVOGODIŠNJI POPUST I AKCIJA U SIMPU

Pored toga, očekuje vas i fantastična ponuda garnitura, klik-klak ležajeva, kaučeva, kreveta i taburea sa lagera, na specijalnim popustima do 40%, koji traju do kraja decembra ili dok traju zalihe i dostupni su za sve vidove plaćanja.

Promo/Simpo

 

Ukoliko su  vaš izbor ugaone garniture sa mehanizmom za spavanje, specijalnu ponudu čine najpoznatiji SIMPO modeli  u određenim štofovima,  koji su na popustu 30% i čije su količine ograničene. Kupac može izabrati željeni ugao garniture i odlučiti se za neki od modela -  „Montana“ –  sa podesivim relax naslonima za glavu, „Polarna noć“, „Esterel“ ili  „Contesa“. Sa punjenjem sedalnog dela  od visokoelastične HR pene  priuštićete  izuzetnu udobnost tokom dnevnog odmora,  dok će mehanizam sa dušekom, koji se u jednom potezu  rasklapa u položaj za spavanje, obezbediti  prijatan san. Za manje prostore možete izabrati i ugaonu garnituru „Mina“, sa lift mehanizmom i kutijom za odlaganje posteljine.

Promo/Simpo

 

Za svakodnevno okupljanje porodice i druženje sa prijateljima preporuka su  fiksni modeli ugaonih garnitura. Na sniženju -30% je  „Pariska noć“, čiji dizajn donosi francuski šarm, dok je na sniženju  -40% garnitura „Mexico“, novitet na tržištu, sa punjenjem od HR pene i specijalnom drvenom aplikacijom u funkciji noge. Navedeni popusti važe samo za proizvode sa lagera, ne postoji mogućnost poručivanja u štofovima po izboru kapaca.

Promo/Simpo

 

U SIMPU imate mogućnost izbora garnitura u sastavu trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja, koje u okviru novogodišnje akcijske ponude možete kupiti sa sjajnim popustima.  Na sniženju od  30 % je „David“, novi model koji će vas oduševiti udobnošću, kao i   „De Marco“  i „Angelina“ , koji su u decembru takođe dostupni  na istom popustu. Idealan dodatak uz  garniture, koji će se  dobro uklopiti i uz ostali nameštaj u vašem domu je tabure  kockaste forme „Koktel puff“, na istom akcijskom popustu.

Promo/Simpo

Za sve ljubitelje klasičnog dizajna, koji praktikuju kombinaciju funkcionalnog i udobnog nameštaja za dnevni odmor i spavanje, preporuka su klik-klak ležajevi, kaučevi i kreveti. Na popustu -30% su modeli sa lagera -  „Fiona“ sa presvlakom koja se skida radi lakšeg održavanja,  „Knjaz“, „Onix“ i „Gordana“, sa  žičanim jezgrom i prostorom za odlaganje posteljine, koji plene jednostavnim dizajnom i udobnošću.

Promo/Simpo

 

Klik -klak ležaj  „Maja“ je na popustu -25 %. Singl krevet „Miran san“ sa lagera, bez mehanizma, sa dušekom u svom sastavu, takođe je deo akcijske ponude na sniženju -30%.

Promo/Simpo

 

Pored ovih popusta odobravaju se i dodatni popusti kroz program lojalnosti iIi kartice pogodnosti.  Sva kupljena roba čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

Kompletnu akcijsku SIMPO ponudu možete pogledati ovde:

http://www.simpo.rs/assets/simpo_inserter_decembar_2021.pdf

SIMPO ponudu i informacije vezane za plaćanje možete pogledati na www.simpo.rs ili potražiti u  salonima.

 

Komentari (0)

Loading