BRAT TRAGIČNO NASTRADALE SAMRE DEMANTOVAO BEOGRADSKE MEDIJE: Na dan sahrane moje sestre kojoj prisustvujem javljaju da sam uhapšen zbog droge

Autor:

Vesti

01.12.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, na sam dan sahrane Samre Zornić rođene Numanović, na beogradskim medijima (Alo, Blic, Kurir, Srbija danas, Espresso i dr.) osvanula je dezinformacija da je toga dana njen brat sa navodnim inicijalima I.N. uhvaćen u trgovini narkoticima i uhapšen, prenosi sandzakpress.

BRAT TRAGIČNO NASTRADALE SAMRE DEMANTOVAO BEOGRADSKE MEDIJE: Na dan sahrane moje sestre kojoj prisustvujem javljaju da sam uhapšen zbog droge

Foto: Printskrin

Nakon objavljivanja informacije, iako su u velikoj žalosti, kontaktirali smo jedinog brata rah. Samre Numanović, Rifata Numanovića, koji je za Agenciju SANA demantovao pisanja beogradskih medija i kazao:

- Pored prevelike tuge za sestrom, dobio sam informaciju da je na mene i moju porodicu, čast i dostojanstvo udareno sa nekih beogradskih medija objavom da sam navodni “učesnik sverca drogom” i da sam navodono “uhapšen”, što me je jako povrijedilo i dodatno uznemirilo - rekao je brat preminule Samre, Rifat Numanović i dodao: Ja sam danas bio prisutan na dženazi svoje sestre rah. Samre i to su svi mogli da vide. Drugo moji inicijali nisu I.N. već R.N. te mi ostaje nejasno sa kojom namjerom i ciljem su beogradski mediji objavili ovakvu dezinformaciju, bez da me pozovu i provjere, čime su prekrišili osnovno novinarsko pravilo. Nije mi jasno kome je interes da na ovakav način pokuša oljagati moje ime i porodicu.Ja sam čovjek vjernik, džematlija, neko ko svakodnevno posjećuje džamiju. Prosvjetni sam radnik, već 17 godina. Radim kao profesor matematike i informatike. Nikada nisam bio niti u blizini takvih ljudi i takvih poslova. Od svih medija koji su objavili ovu laž očekujem objavljivanje ovog demantija, povlačenje objave sa svih portala, te izvinjenje meni i mojoj porodici. U sprotnom, obratit ću se pravosudnim organima - kazao je Numanović.

Podsećamo, u automobilu marke “opel” koji je sleteo 29. novembra u kanjon Morače nalazila se tročlana porodica iz Novog Pazara, a 34-godišnja Samra izgubila je život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading