VAŽAN SASTANAK U TUŽILAŠTVU: Rukovodioci IPA projekta gosti Zagorke Dolovac

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac održala je danas sastanak sa rukovodiocima IPA 2019 projekta „Borba protiv teškog kriminala na Zapadnom Balkanu“ - Erikom Vinkenom iz holandskog Centra za međunarodnu pravnu saradnju (CILC), Oliverom Janserom iz nemačkog Udruženja za međunarodnu saradnju (GIZ), kao i Karlom Verdiljoneom, Robertom Romanom i Đankarlom Okipintom iz italijanskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

VAŽAN SASTANAK U TUŽILAŠTVU: Rukovodioci IPA projekta gosti Zagorke Dolovac

Foto: Republika

Republički javni tužilac zahvalila se na dosadašnjoj podršci pruženoj u okviru ovog projekta, koja je doprinela da javno tužilaštvo Republike Srbije ostvaruje odlične rezultate u međunarodnoj saradnji, naročito kroz Evrodžast.

Ona je navela da se u 2022. godini očekuje nastavak planiranih međunarodnih aktivnosti i veći angažman u okviru projekta.

Predstavnici projekta izrazili su spremnost za nastavak uspešne saradnje i najavili upućivanje novog EU rezidentnog tužioca u Republičko javno tužilaštvo u prvom kvartalu 2022. godine, čime će se još više ojačati direktna komunikacija i profesionalna međunarodna saradnja u borbi protiv svih oblika teškog kriminala na Zapadnom Balkanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading