ISPOVEST STUDENTKINJE IZ BEOGRADA: Preotela momka drugarici i od vračara tražila njenu smrt, a onda se sve otelo kontroli!

Autor:

Vesti

29.11.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nena Orlović studentkinja Bogoslovskog fakulteta, gostovala je u Jutarnji program Tv Pink, kako bi, ispovedila svoje grehe.

ISPOVEST STUDENTKINJE IZ BEOGRADA: Preotela momka drugarici i od vračara tražila njenu smrt, a onda se sve otelo kontroli!

Foto: TV Pink/printscreen

Kako je istakla, ona je preotela dečka svoje drugarice, a u toj nameri, pomogle su joj hodže i vračare.

- Od hodže i vračara sam tražila da ona umre, da je Slavko mrzi, ja sam mu slala poruke sa raznih brojeva, u šta je on i poverovao. Oni su u avgustu raskinuli, i on mi se požalio da su raskinuli. Tada mi je pala na pamet ideja da pozovem drugaricu, pošto je ona agent nekretnina, i zamolila sam je da ona krene sa njim, kao da će da gleda stan… Međutim, ona je slagala Slavka, i rekla je da je Mirjanina drugarica, što je napravilo novu svađu, i on ju je pretukao, imala je 30 modrica - priča Orlović, prenosi Objektiv.

Kako je istakla Orlović, ona se iskreno kaje zbog svega što je uradila.

- Oni se još uvek nisu pomirili, on je nasilan, i spreman je na sve. Ja sam bila zaljubljena u njega, i kada sam videla da ju je prebio, ja sam ga presekla. Hakovala sam mu i profil, i on je Miri poslao sve prepiske i fotografije žena sa kojom je varao nju - navela je Orlović.

Govoreći o njenom odlasku kod vračara, Orlović dodaje da to nije smela da radi, i zato, kako je dodala moli Mirjanu i Slavka da se takođe oglase.

- Mirjana je jako loše, ona ima 29 godina. Molim ih da razgovaraju, jer on mora da shvati da Mirjana ništa nije kriva, ja sam to radila jer sam bila zaljubljena - nastavljala je Orlović.

Kako je dodala za kraj, njoj je monah pokušao da pomogne, na čemu i dalje radi, a potom još jednom apelovala da ljudi ne treba da se bave ovakvim stvarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading