OMIKRON SOJ PRED VRATIMA SRBIJE: Krizni štab HITNO zaseda!

Autor: Republika

Vesti

29.11.2021

12:35

Medicinski deo Kriznog štaba zatražio da se članovi hitno sastanu zbog novog soja korona virusa - omikrona, koji je sve bliži Srbiji

OMIKRON SOJ PRED VRATIMA SRBIJE: Krizni štab HITNO zaseda!

ST/P. DIVAC

 

Kako saznajet Telegraf.rs, iako sednica Kriznog štaba još uvek nija zakazana,  medicinski deo je tražio da se članovi hitno sastanu zbog novog soja korona virusa - omikrona, koji je sve bliži Srbiji. 

Podsećamo, on je potvrđen i u Austriji, a i sam predsednik Aleksandar Vučić danas je izjavio da je pitanje kada će se on pojaviti i kod nas. 

- Što se tiče pojave omikrona, ako je u Austriji registrovan, pitanje je dana kad će i kod nas biti. Imamo značajan pad brojeva u odnosu na pre 7 dana, i taman kad je sve bolje i bolje, samo nam je taj omikron još falio - rekao je predsednik Vučić.

Dodao je da očekuje da za 5,6 meseci imamo super vakcinu i da se rešimo svih problema, pa da ćemo je proizvoditi u Srbiji.

Bonus video

Komentari (2)

Loading
Dragan

29.11.2021 18:11

U ovom totalnom haosu neznanja i lazi,pojavljuje se nova vest o novom soju virusa koji je navodno prenesen iz Juzne Afrike i to avionom.Pa da li mislite da je narod bas toliko glup. Pa ko je pustio u avion 12 zarazenih putnika pri tome da nikakve simptome nemaju a tako opasan i zarazan Virus. Hallo!!!!