I PRIČANJE VICEVA MOŽE UKAZATI NA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM! Doktorka Danica Grujičić upozorila na simptom podmukle bolesti koja sve češće kosi Srbe!

Autor:

Vesti

26.11.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, upozorila je da su tumori mozga sve češći i ukazala na simptome koji ih prate.

I PRIČANJE VICEVA MOŽE UKAZATI NA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM! Doktorka Danica Grujičić upozorila na simptom podmukle bolesti koja sve češće kosi Srbe!

Foto: printscreen

Danica Grujičić

Kada je reč o tumorima mozga, tu su fine psihičke promene koje mogu da primete ukućani.

Kada je reč o tumorima mozga, tu su fine psihičke promene koje mogu da primete ukućani, oni koji dobro znaju nekoga. Kada neko počne da priča viceve koji uopšte nisu karakteristični za njega, kada se ponaša na način koji mu nije svojstven, kada ispoljava osobine koje nikada nisu bile sastavni dio njegove ličnosti, tog trenutka treba uraditi prvu dijagnostiku. Nažalost, to se ne dešava, obično se protumači, te da je neko imao smrtni slučaj, te posvađao se sa suprugom - rekla je za Alo doktorka Danica Grujičić.

Ona je naglasila da je broj onkoloških pacijenata u porastu, kao i da se na hemoterapiju čeka od 12 do 34 dana, a na operacije manje od mesec dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mirjana

27.11.2021 07:54

Danice!Predji na krizni stab.