Od 9. decembra vakcinacija i testiranje i na Kopaoniku: Torlak i Skijališta potpisali Ugovor o saradnji

Autor: Republika

Vesti

24.11.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovorom o saradnji koji je danas potpisan u Beogradu između Instituta za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ i JP „Skijališta Srbije“ od 9. decembra će na Kopaoniku biti omogućeno vakcinisanje protiv korona virusa kao i testiranje na prisustvo korona virusa svih građana koji borave na ovoj planini i koriste usluge ski centra tokom predstojeće zimske sezone.

Od 9. decembra vakcinacija i testiranje i na Kopaoniku: Torlak i Skijališta potpisali Ugovor o saradnji

Foto: Republika

Navedeni Ugovor o saradnji potpisali su v.d. direktorka Instituta za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ dr Vera Stoiljković i direktor JP „Skijališta Srbije“ Dejan Ćika.

Ugovor o saradnji između Torlaka i Skijališta potpisan je sa namerom da se omogući svim građanima koji planiraju da borave na Kopaoniku, da se usled potencijalnog uvođenja kovid propusnica za korišćenje usluga ski centra zbog eventualnog pogoršanja epidemiološke situacije, blagovremeno vakcinišu ili testiraju na Kopaoniku i na taj način ne ugroze niti svoje ili zdravlje drugih građana, kao ni svoj boravak na planini. 

Građani će moći da se vakcinišu jednom od pet vrsta vakcina protiv korona virusa, a kada je reč o testiranju na prisustvo korona virusa, građanima je omogućeno PCR kao i brzo antigensko testiranje u Torlakovim laboratorijama na Kopaoniku.

Svi građani koji se testiraju do 12 časova, rezultate PCR testiranja dobijaju istog dana, a ostali sledećeg jutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading