MOŽETE DA SE RAZBOLITE, ALI VAKCINA VAS ŠTITI OD RESPIRATORA: Doktorka Grujičić progovorila o gorućim temama, A OVO JE REKLA O IVERMEKTINU!

Autor: Republika

Vesti

10.11.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra, koja je nedavno primila prvu dozu ruske Sputnjik V vakcine proizvedene u Torlaku, najavila je da će drugu dozu primiti u petak.

Republika

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Danica Grujičić

- Za dva dana prima drugu dozu. Posle prve doze zaista nisam imala nikakve neželjene efekte. Nikakve nus pojave. Radila sam sve vreme, aktivnosti su velike, veliki broj pacijenata čeka na lečenje - ističe doktorka.

Ona je pozvala sve koji se do sada nisu vakcinisali da to i učine.

- Pozivam da se vakcinišete. Da, možete da se razbolite, ali ćete se lečiti kod kući. Ima i onih koji su završili na respiratoru, ali to su oni koji su imali i druge bolesti. Vakcina, ako ste zdravi, štiti vas od respiratora i kliničkog lečenja - navodi doktorka.

Kada je reč o ivermektinu, leku zbog koga je Lekarska komora Srbije pokrenula postupak protiv 18 lekara, doktorka ističe da je taj lek ne postoji ni u jednom zvaničnom protokolu.

- To je lek koji se koristi za lečenje parazita. Da bi bio efikasan protiv korone, moraju se izimati velike doze. Ali onda se javljaju neželjeni efekti. Šta je bitno? Ivermektin ne postoji ni u jednom zvaničnom protokolu. I preporučivanje tog leka jeste kažnjivo - podvlači doktorka.

Ona je ponovila da smatra da je preporuka Svetske zdravstvene organizacije da se ne rade obdukcije preminulih sa koronom - pogrešna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading