ONI SU MOJI NEPRIJATELJI, NEĆU SEDETI SKRŠTENIH RUKU: Dr Predrag Kon o napadima antivaksera

Autor:

Vesti

07.11.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Predrag Kon je govorio o protestima i uvredama koje su upućene direktno njemu, gde antivakseri nisu prezali ni od antisemitizma kako bi udarili na srpskog epidemiologa.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Dr Predrag Kon

 

- Oni su zaista moji neprijatelji, bez obzira što ih ima malo. Od sada ću ja tako razmišljati. Sa druge strane, ja ne mogu da vam kažem koliko sam poruka podrške dobio. Međutim imate ponašanje nekih pojedinaca koji su svesno ili nesvesno prizivali ove ljude ispred moje zgrade. To je nešto o čemu ću dobro razmisliti, i neću sedeti skrštenih ruku - rekao je Kon.

Dr Kon je govorio i o ivermektinu, leku u koji antivakseri polažu nade, iako je predviđen samo za upotrebu na životinjama i može izazvati teške posledice kod ljudi.

- Što se ivermektina tiče, ja sam davno, na samom početku, pitao profesora Pelemiša da oni malo razmisle i o tome. Pošto su mi prenosili sa strane da se taj lek negde koristi. On mi je rekao da su o tome već raspravljali i rekao je da nema ni govora, taj lek nije za humanu upotrebu, to je odbačeno - rekao je Predrag Kon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Leilani

07.11.2021 22:25

U Kanadi preventivno daju Ivermektin punoletnim osobama. Hm ko je lud? A sad pitanje: zasto, za ime Boga, taj doktor ne odstupi sa tog mesta? Niko nije nezamenljiv. Sta se scepao u tim godinama za to mesto, pa se grcevito drzi? Nije valjda da je zbog para? Pa po cenu zivota. Ima nas alergicnih, pa smo antivakseri silom prilika. I?

Mikixa

07.11.2021 23:07

@Leilani - Ma budala.

Ljubica

08.11.2021 07:06

@Leilani - Na sta ste alergicni? Fajzer ne smeta alergijama.

MiroslavBB

08.11.2021 08:59

Kako, covjece, da te shvatamo 'ozbiljno' - prvo ste govrili o jednoj dozi vakcine pa, onda, o drugoj dozi??!! Ni to vam NIJE bilo dovoljno pa ste poceli govoriti o 3. dozi i sada o 4.???!!!