"NEKO JE ZVAO, UPOMOĆ, ALI SE NIJE ČUO PAD U VODU"! Ani se od 1. novembra gubi svaki trag: Žandarmerija pretražuje Dunav kod Smedereva

Autor: Republika

Vesti

06.11.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Stojković iz Smedereva poslednji put je viđena 1. novembra, kada je u večernjim časovima napustila kuću. Izašla je bez telefona, novčanika i dokumenata. Od tada o njoj nema nijedne informacije, a porodica i policija intenzivno tragaju za njom.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Ana je izašla bez telefona, novčanika i dokumenata

Automobil kojim je otišla pronađen je kod Kovinskog mosta, kada je jedan od ljudi koji se zatekao u neposrednoj blizini u vreme kada je auto ostavljen prijavio to policiji.

- Tu noć je radnik iz neke od firmi ispod mosta prijavio je da se auto zaustavio na mostu. Čuo je kada je stao, čuo je i da neko zvao "upomoć", ali nije čuo pad u vodu, kad je sve to čuo, čuo bi i da je skočila u vodu i to je jedino što mi daje nadu da se nije ubila - rekla je za "Blic" njena ćerka Natalija Ivanović.

Od tog trenutka ronioci Žandarmerije su na terenu i pretražuju Dunav.

- U policiji mi ništa zvanično nisu rekli, rekli su da ćemo razgovarati od ponedeljka. Na mestu gde je pronađen njen automobil i dalje su ronioci, pretražuju Dunav, idu nizvodno, pretražuju virove. Samo to znam - rekla je Natalija i dodala da od 1. novembra nije dobila ni jednu informaciju o Ani.

 

 

- Mi smo objavili na društvenim mrežama da je potraga za njom, čekamo da nam bilo šta jave. Otkad je nestala nijedna informacija o njoj nije stigla od nas - rekla je.

Objasnila da je njena majka u poslednje vreme bila loše, ali da pokušava da ne razmišlja o tome da je digla ruku na sebe.

- Ona je bila depresivna, nije se lečila od depresije, nije želela da se leči, ali je bila tužna, danima je bila loše. Sad kad pogledam unazad, sve što se dešavalo i kako je bila, mislim da je izvršila samoubistvo. Pokušavam da ne mislim da je to uradila, ali... - rekla je Anina kćerka.

Ona je zamoila na svom profilu na Fejsbuku da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Ani ili je vidi negde obavesti policiju ili nju na broj 0600448955.

Ana je iz kuće izašla u beloj bluzi i kožnim braon pantalonama.

(Republika/Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading