DROBNJAK ŠOKIRAO JOVANU JOKSIMOVIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU: Otkrio kolika mu je plata, pa pohvalio voditeljkino čedo! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

04.11.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti direktora "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak je gostujući u jutarnjem programu K1 televizije otkrio kolika mu je plata, a priznao je i da bi voleo da vozi automobil voditeljke Jovane Joksimović

Republika

Foto: printscreen

Zoran Drobnjak govorio o automobilu Jovane Joksimović

Drobnjak je odgovorio na optužbe da su "Putevi Srbije" omogućili kompaniji Rio Sava da u ime javnog preduzeća pribavlja tehničku dokumentaciju u vezi državnog puta Loznica-Valjevo?

- Meni ništa nije sporno, ali navikao sam da me optužuju bez osnova. Mi smo dali saglasnost kompaniji "Rio Sava" da skuplja dokumentaciju za obilaznicu oko Loznice. Ne znam ko to finansira, nisam ih pitao. Verovatno su se oni dogovorili sa "Rio Tintom" da im to plati. Ja to samo pretpostavljam, jer zaista ne znam. Pitajte njih. Tehnička dokumentacija je pod našim nadzorom, a oni crtaju i skupljaju lokacijske uslove. Oni će da rade projekat, a mi smo tu da damo uslove za taj projekat kako bi se obilaznica uradila kako treba - rekao je Drobnjak u "Uranku".

Video-nadzor na putevima

Kako je kazao Zoran Drobnjak, video-nadzor na putevima uvodi se radi bezbednosti.

- Svaki tunel na svetu ima video-nadzor kako bi se pratila vozila koja prolaze kroz tunel. Imamo taj sistem ka Preševu i ka Bugarskoj u tunelima. U svakom trenutku znamo kada je svako vozilo, i strano i domaće, prošlo kroz tunel - istakao je prvi čovek "Puteva".

On je dodao da ove godine na putevima u Srbiji ima mnogo više vozila.

- Deset odsto je više vozila prošlo kroz Srbiju ove nego 2019. godine. Mi smo tranzit za državljane Turske, Makedonije, Grčke. Neće niko da ide preko Bugarske, Rumunije i Mađarske, jer im je to 250 do 400 kilometara duže - rekao je Drobnjak na K1.

Uvođenje naplate na Ibarskoj magistrali

Drobnjak je najavio da će se vrlo brzo uvesti naplata na Ibarskoj magistrali za kamione od 40 tona.

- Tako ćemo ih naterati da idu na auto-put. Biće ista cena putarine i na auto-putu i na Ibarskoj. Prevashodno je bezbednost u pitanju, a i kamioni će lakše i brže stizati na odredište auto-putem - rekao je direktor "Puteva Srbije".

U razgovoru sa voditeljkom Jovanom Joksimović je istakao i da bi voleo da vozio dobar auto poput nje.

- Voleo bih da imam auto kao što je vaš. Baš je dobar - rekao je Drobnjak i nasmejao Jovanu koja mu je kazala da ona radi u privatnoj, a on u državnoj firmi, te da ni njegov auto „nije loš“.

- Nije loš, ali vaš je bolji. Moja plata je 223.00 dinara, dobra je i zadovoljan sam. U privatnim kompanijama direktori imaju platu i 4.000 evra - zaključio je Drobnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Persa

04.11.2021 11:42

Možda u privatnim kompanijama direktori imaju zaradu 4.000 evra, namerno kažem zaradu jer je zarade, a Drobnjaka bas briga i nema zrno odgovornosti i nije tu zato što je stručnjak već zato što je podoban.