SRBIJO, POMOZI IM! Lazar (15) i Marija (20) su za dve nedelje ostali bez roditelja, babe i prababe - ne dajmo im da odustanu od svog puta

Autor: Republika

Vesti

03.11.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan normalan, prosečan život srpske porodice se preko noći, tačnije nekoliko noći pretvorio u pravi pakao za Miloševiće.

Republika

Foto: srbizasrbe.org/printscreen

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe

Brat i sestra, Lazar i Marija Milošević suza dve nedelje ostali bez gotovo cele porodice, prabake, bake, majke i oca koji su preminuli od infekcije virusom kovid. Marljivo su ti ljudi radili kako bi obezbedili svetlu budućnost svojim naslednicima, ali su naprso Lazar i Marija ostali sami, sa dekom koji je takođe bio hospitalizovan zbog korone, ali je sada kod kuće.

Marija je starija, ali ima tek 20 godina i student je druge godine Medicinskog fakulteta, dok je Lazar 15-godišnjak i učenik Zemunske gimnazije. Teška priča i trauma koju su Miloševići doživeli potresla je Srbiju, zbog čega se deo javnosti organizovao nameri da pomogne Lazaru i Milici da ne odustanu.

Da ne odustanu od puta na kojem su mada su doživeli strašnu tragediju.

Kako deca još uvek nemaju nikakve stalne prihode, troškovi sahrane plaćeni su takođe zahvaljujući donacijama, ali je Lazaru i Mariji potrebna pomoć i za dalje šklovanje i život.
Ukoliko želite da pomognete, to možete učiniti donacijom na račun Marije Milošević: 250107004457150085
Devizni račun:
250155001453121026

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading