DOKTORKA GRUJIČIĆ O POREKLU KORONE: Činjenica je da NIJE prirodan, od početka tvrdim da je BIOLOŠKO ORUŽJE!

Autor:

Vesti

31.10.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić, izjavila je u večerašnjoj emisiji Hit Tvit da koronavirus nije prirodnog porekla.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Danica Grujičić

Grujičićka tvrdi da nije promenila mišljenje o poreklu KOVID-19 infekcije.

Ovo je biološko oružje, to sam tvrdila i na početku. Kako može virus da se ponaša isto na 50 i -50 stepeni? Kako je došlo do njegovog stvaranja, da li je pobegao iz laboratorije, u to ne ulazim. Činjenica je da nije prirodan. U februaru prošle godine u Južnoj Koreji su objavili da su našli kod pacijenata sedam mutacija virusa, bilo je za očekivati da će virus nastaviti da mutira već tada - kaže Grujičićka.

Doktorka je navela i da sada u eri pandemije onkološki pacijenti izvlače deblji kraj.

Većina pacijenta je prošle godine na početak lečenja dolazila u kolicima i jedino smo mogli da im pomognemo da lakše dočekaju kraj. To je demotivisalo lekare i medicinske sestre. Ta armija pacijenata kojima ne možemo da pomognemo uopšte. Nismo mogli da im pomognemo - kaže direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Leilani

31.10.2021 22:35

Dobro jutro Kolumbina. Ja to znam od proslog leta, a nisam lekar, ali sam osoba koja dobro koristi svoj mozak. Cim su Kinezi u februaru usli na Balkan, pa prosetali kroz bivsu Jugoslaviju, pocelo je zlo. Kakav godisnji, kakve turneje po Evropi po bljuzgavici, magli, smogu i hladnoci.

Odgovori 27 27
Mu

01.11.2021 07:42

Ne bi me čudilo da i ova gospođa naprasno "umre od posledica coronavirusa", "izvrši samoubistvo", "doživi tešku saobraćajnu nesreću", pa makar se sruši avion pun putnika, samo da bi nju uklonili... kao i antivaksere koji su javno govorili o svojim stavovima, koji je kose sa stavovima bolesnika koji su plasirali ovu gubu.

Odgovori 15 21