MINISTAR MOMIROVIĆ OBIŠAO RADOVE: Rekonstrukcija puta Novi Pazar - Tutin

Autor: Republika

Vesti

27.10.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović danas je posetio Novi Pazar i obišao radove na rekonstrukciji državnog puta od Novog Pazara do Tutina.

Republika

Foto: mgsi.gov.rs

Ministar Tomislav Momirović obišao radove u Novom Pazaru

Tom prilikom ministar Momirović se, sa ministrom sporta i omladine Vanjom Udovičićem, sastao i sa predstavnicima lokalnih sportskih organizacija.

Rok za završetak saobraćajnice duge 20,5 kilometara između Novog Pazara i Tutina je jun naredne godine, a rekonstrukcija ovog puta je deo sporazuma na najvećem državnom nivou, između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Turske Redžepa Taipa Erdogana.

Ministar Momirović je tokom obilaska radova istakao veliku važnost ove saobraćajnice za sve stanovnike i privrednike ovog kraja i naglasio da Novi Pazar uživa veliku pažnju svih sektora u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zbog mnogih pokrenutih, ali i planiranih projekata iz njegovog sektora.

Republika

Foto: mgsi.gov.rs

Ministar Tomislav Momirović obišao radove u Novom Pazaru

Rekonstrukcija saobraćajnice Novi Pazar-Tutin, u dužini od 20,5 kilometara, počela je krajem 2019.godine. Projekat vredan 24 miliona evra finansira se iz kredita Turske, čija kompanija „Tašjapi“ je glavni izvođač radova. Rok za završetak radova je jun sledeće godine, ali će se nastojati da radovi budu završeni do kraja ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading