JUČE IZDATO VIŠE OD 7.000 KOVID PROPUSNICA: Evo gde možete pokupiti potvrdu - dosad preuzeto 350.000

Autor:

Vesti

27.10.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo u toku jučerašnjeg dana na šalterima Pošte Srbije izdato je više od 7.000 kovid propusnica, izjavio je v.d. direktor pošte Zoran Ðorđević.

Republika

Foto: Pixabay, republika

Kovid propusnicu moguće preuzeti u Pošti

On je dodao da je od 2. juna, od kako postoji mogućnost da se kovid sertifikat dobije i u poštama, izdato više od 350.000 tih dokumenata.

- U početku je bilo manje interesovanje, ali u prethodnim danima, od kako su mere vlade na snazi, interesovanje je veće. Samo juče, u jednom danu izdali smo preko 7.000 kovid propusnica - rekao je Ðorđević za Tanjug.

Dodao je da to nameće obavezu da se proširi broj pošta u Srbiji u kojima građani mogu da preuzmu sertifikate, koji su im potrebni, što će uskoro, kaže, i biti omogućeno u svim poslovnicama tog preduzeća u zemlji.

Za sada je moguće sertifikate preuzeti u nekoj od 203 pošte u Srbiji, uz lični dokument, ličnu kartu ili pasoš.

- Digitalni sertifikat je postao naša realnost i Pošta Srbije, kao institucija koja je najviše raspoređena po Srbiji, na usluzi je građanima koji jednostavno, za nekoliko sekundi mogu da dobiju taj dokument. Dogovor je da se poveća broj, odnosno da u svim poštama u Srbiji bude moguće izdavanje sertifikata, kako bismo izašli u susret svim građanima - rekao je Ðorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladimir

27.10.2021 10:03

Me ni ne treba. Ne idem po kafanama ni danju ni noću.

Odgovori 43 0
Woodoo

27.10.2021 10:14

Bitno je da i tu okupljate ljude.... Bez obzira ko sta mislio da li, ili nesto ne postoji...

Odgovori 14 26
BJ

27.10.2021 21:40

Kad uvedu kao sav normalan svet 24h sertifikate onda cu da uzmem i da mogu da antivaksere iz toplog kafica pozdravljam a oni neka se smrzavajuu ili sta god. A i bataja je blizu za njih.

Odgovori 34 7