OPOZICIONI MEGAFONI SA DNA KACE! BESPRIZORNA PLJAČKA - Puna im usta profesionalizma, a kradu i na Boga ne misle!

Autor: Republika

Vesti

27.10.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Nova pod kontrolom opozicionog tajkuna Dragana Đilasa uhvaćen je u besprizornoj krađi, otkriva Republika.

Foto: printscreen

Naslovna strana Srpskog telegrafa i tekst koji je objavilka Nova ne stavljajući tačan izvor

Iako se svakodnevno u javnosti samoreklamira kao objektivan i nezavisan portal, ovaj propagandni megafon vođe opozicije bez pardona pokrao je saznanja Srpkog telegrafa o ubistvu porodice Đokić u Aleksincu.

Kao medij koji je uvek za korak ispred konkurencije, Srpski telegraf objavio je u današnjem štampanom izdanju iskaze majke ubice, kao i majke žrtava, a tekst je objavljen i na našem portalu.

Foto: printscreen

Portal Nova objavio tekst Srpskog telegrafa, ali nas nigde nije potpisao

Međutim, plagijatori sa sajta Nova brže bolje potrčali su da isti tekst objave na svom sajtu, pri tom navodeći kao izvor portal Blic, a ne Srpski telegraf za koji su govorile majke glavnih aktera zločina koji danima šokira Srbiju.

Kolege iz Blic, naime, takođe su preuzele tekst Srpskog telegrafa i uredno potpisale izvor, što je svakako primer koji bi trebalo slediti.

Republika

Foto: Printscreen/Blic

Tekst objavljen na portalu Blica u kome je jasno naznačen izvor - Srpski telegraf

 

Sa druge strane, samozvanoj medijskoj eliti sa portala Nova, koja se neretko Savetu za štampu žali na Srpski telegraf i Republiku, to očigledno nije ni palo na pamet.

Umesto toga, Đilasovi medijski kerberi još jednom su demonstrirali zašto su, iako se drugačije predstavljaju, zapravo poslednji talog novinarstva u Srbiji. 

Podsetimo, uz izjavi za Srpski telegraf majka uhapšenog Gorana Džomića poručila je da ona i suprug ne mogu na ulicu od sramote.

Molim se da Grade, moj muž, i ja umremo jer bi jedino tako našli spas od ovoga što na snađe. Od tuge šta doživesmo smo pali u krevet. Otkad je Goran priznao one užase, ja vidim trostruko televizor, a muž ne može da dođe sebi. Ne možemo na noge, Grade leži i leleče. Kukamo oboje na sav glas i kukaćemo dok smo živi. Na ulicu ne možemo od sramote, a kamoli crnoj Stojanku pred oči - rekla je ona.

Smrt bi bila zlatna za nas dvoje, klete roditelje. Naš Goce, dobro dete, jedini sin, postao je ludak pod stare dane, čim je mogao da ubije dete bližeg rođaka, ženu i njega ili da ma pod kakvim okolnostima bude deo te katastrofe. Ne mogu više da gledam vesti i da slušam strahote koje pričaju. Muž i ja ne možemo da shvatimo da je to naš sin i da se o njemu govori - dodala je.

Sa druge strane, Đokićeva majka Stojanka kroz zube je jedva procedila:

Laže pseto, umreće u najgorim mukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading